Új hozzászólás Aktív témák

  • Tepsifüles

    tag

    Sziasztok!
    A következő problémára keresek megoldást:
    Van egy "alkozó-közösség" akik kibéreltek egy "padlásszintet" egy házban. Kb 25 felhasználó, 15-20 szobácska/műhely van. Van egy 30 (vagy 60) megabites T-online net előfizetésük. Jelenleg egy kis gagyi router próbálja leosztani a jelet, de rettenetesen működik sokaknak az elérés (pl egyszerű emaileket sem lehet betölteni).
    Érdeklődtem másik topicban is, és ide "küldtek" :) illetve pm-ben ezt kaptam:
    "Olyan router kellene amelyben van QoS és azt rendesen be kellene állítani. Ebben az esetben olyan eszköz kell amely komolyabb hardverrel rendelkezik és a firmware-je is támogatja a részletes konfigurálási lehetőséget. Ilyen firmware lehet valamilyen nem tipikus SOHO eszközé (Mikrotik) vagy 3rd party firmware. írjál az otthoni hálózatos vagy a hálózatokról alaposan témába, hogy mások is tudjanak javasolni valamit."
    Nem vagyok totál analfabéta az informatikához, de ilyet még nem csináltam, szóval ha lenne tippetek, hogy milyen eszközt, hogyan érdemes oda beüzemelni, azt nagyon megköszönném (igazából ilyen lan szintű hálózatot már építettem ki, de csak router-switch eszközökkel, semmi extra kütyüvel).
    Válaszokat előre is köszi

    Sabee

Új hozzászólás Aktív témák