-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz aelod #194119 üzenetére
Köszi!
Akkor marad marad válszélessel, alkarom azt picit jobban szereti..vagyis kevesbé nem, ez pontosabb
Videókat szoktam nézni, vagyis már fb, yt tolja az arcomba és néha sajnos hajlamos vagyok elgondolkodni azon, amit a nattylike kokszor influencer gyerekek tolnak
#194120m3ss
van pár gyakorlat, amit már nem úgy tolok, ahogy a "nagy könyvben" meg van írva, hanem ahogy nekem jó. Azt sem érdekel annyira, ha így valamennyire cheat lesz, meg fejlődés rosszabb. Próbálom nem szétbaszni magam...jobbanAmúgy ha úgy van, jöhet hideg, meleg, nem vagyok sértődős.
Picit azért is éreztem úgy, hogy nekem is szól, mert én is így edzettem lábra, amíg térdem hagyta. Bolgár, guggolás, lábhajlítás, rdl, vádli. És baromira éltem. Most adductor része is picit az, hogy rövidebb lett a lábedzés és ki akarom tölteni valamivel, illetve bejönnek ezek a kifingatós gyakorlatok
Persze adductornál az is van, hogy kis zsír van ott, de izom szinte semmi és lábfeszítőnél meg durván érzem az hova dolgozik és oda 0-t.
És úgy fest hardgainer vagyok meg alkatra inkább vézna lennék (ha csak simámn szírt dobnám le), így próbálok mindenhova dolgozni ahova lehet....Vagy nem vagyok hardgainer csak súlyosabb a testképzavarom mint gondolom, ezt még biztosra nem tudom
"Oh my Goa'uld!"
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest