Hirdetés
-
GAMEPOD
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #192793 üzenetére
Nekem már halálom az egykezes súlyok felvétele és hiába kímélőbb, mint a hagyományos, kétkezes fekvenyomás, azért az sem segít a vállamnak amikor rángatom fel a súlyt.
Mindig is agyaltam, hogy kéne venni vagy csinálni egy ilyen padot, de aztán csak elhessegettem, hogy marad az egykezes nyomás.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
El kell engedni ezt a termet, és minden jó lesz
-
Dorian
félisten
válasz
Nadehát ezalá pont lehet tenni fakockát, pontosan ugyanez van nálunk is.
Ahová feltámaszkodik, mellette van egy alacsonyabb rész, oda simán el lehet helyezni egy feltámasztónál 2x magasabb kockát. Felülről nyomja a súly, lejtés irányban a támasztó megfogja, így elcsúszni sem fog kiemelésig, amikoris leesik és ne zavar be hogy lejjebb ereszd
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest