Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz -Ben- #126048 üzenetére

    Mondjuk lemarni a zsírt. Én most egy kissé eltoltam a dolgot ami nem feltétlen baj, csak korán jött és mindenhonnan leszedtem fél-1centit a körméretekből egy komolyabb aerob ciklussal 1hónap alatt. Ezért +egy közel teljes étkezést hozok be a képbe hogy ismét növekedés legyen + aerob csökkentése a jelenlegi felére/korábbi szintre.

    Egyébként arra voltam kíváncsi lehet e jókat zabálni és gyúrni úgy hogy ne hízzak majd állat módra el. Régen a csúcs 95kg körül adódott, és ott már szinte probléma volt hogy ne hízzak tovább, végül váratlan "segítség" érkezett. Most a "helyreállítás" szakaszában olyan ütembe híztam 4hónapig hogy ha így haladt volna év végére legkevesebb 94 legfeljebb 102kg lett volna a súlyom, de ez az átmenetileg fokozott aerob téma megoldotta a kérdést, így esetemben simán alkalmazható lesz majd legközelebb olyan 90kg körül, addig is el kell hagyni a 80kilót majd lassan.

    Szóval ezek alapján arra gondoltam hogy ha jobban adnád a kaját ami az edzéshez való tovább izmosodhatnál, míg mellé több aerobbal moderálhatnád a zsírt :D

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák