Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
válasz Radnix #118152 üzenetére
Koszi, meggyoztel
Azert nevezik a lottot a hulyek adojanak, mert hosszutavon lottozni , szemben az oddsokkal, szintiszta rafizetes, de az emberek hajlamosak a hirtelen jott gazdagsag remenyet megvenni. Namost ennek analogiajara ugyancsak az izmossag remenyeert adnak ki egyesek tobbet pl.25€-val (mivel ugye nem eri meg). Remeny=Remeny, eeeeerted
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #118150 üzenetére
Ésszel kell csinálni a tömegelést. Reverse dieting és nem leszel egy bezsírosodott malac.
160-ba a 6 jobban ment mint a múltkori 5. De majd kiderül jövő héten.
Versenyfelkészülés alatt húztam 140-be 12-t.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #118156 üzenetére
akkor te faxább csávó vagy
idézek a cikkből és akkor mindenki számára világos, hogy valszeg qrva jó módszer de nem életszerű nekem:
She increased carbs and fat by just 5 grams and 1 gram each week de vágom lehet ezt gyorsabban is. Én pont így csináltam a tervezett ch-val. Kezdtem 50 gramm zabbal, meg 75 gramm barnarizzsel, edzés után 100 gramm fehér és most 100 zab, 125 barna 125 fehér van. Meg az edzés előtti ch ami kb 50 gramm és a vacsora ami faxtudja (ez a gyenge pont most) meg ami még lecsúszik gyümölcs meg csalás mert "tömegelés" van.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
-
Woodslave
félisten
Sanyinak meg Angelnek de ő nem érdekel annyira
-
Woodslave
félisten
válasz Radnix #118163 üzenetére
ott van a címében hogy natural bodybuilder
jó sok mindenkinek lehetne, csak szivattam Sanyát.
a t-nation sajnos ilyen. Amúgy sok cikke pont ezért hiteltelen. Na figyi te is szeretsz olvasni blog qrva jó
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz Radnix #118163 üzenetére
7 naponta edzek egy izmot. Ez nekem elég. Például nem tudnék kétszer lábazni egy héten.
A cíkk írója meg jöjjön el csinálja meg az edzésem (tisztán) egy héten aztán írkálja, hogy kétszer kéne mindent edzeni 8 napos periódusban.
[ Szerkesztve ]
-
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #118169 üzenetére
ez most diéta vagy tömegelés
ennyi a lényeg. Egy rántotta, két csirkerizs, zab 1-2 liter tej és Lazar Angelov leszel. Nálad melyik hibádzik?
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #118171 üzenetére
mondjuk lehet benned van egy Lazar forma csak ki kéne faragni
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #118175 üzenetére
kreatin kúrán vagy?
-
aelod
veterán
válasz God Vazzeg #118169 üzenetére
Tej-zab-tojás. Ember legyen a talpán aki megmarad mellette. Max gázmaszkban.
(#118168) Woodslave
Hát most miért? Írkálni bárki tud, hogy mi a jó meg mit kéne csinálni.
#118175) God Vazzeg
És milyen magas vagy?
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz God Vazzeg #118179 üzenetére
Baszki! A sűrűséggel nincs bajod akkor Én 174 vagyok. Jelenleg 75 kiló xD
-
God Vazzeg
veterán
válasz aelod #118185 üzenetére
Lehet fikázni, de kurta jól csinálja a dolgait, amikor külföldön vagyok engem se a nevemen hívnak hanem az angol megfelelőjén, mert az kiejthető. Nincs ezzel gond És én azt is elhiszem hogy nem jut eszébe magyarul egy-egy kifejezés, ha sokat olvasok angol szöveget már néha én is így vagyok ezzel, asszony szokta röhögni
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #118186 üzenetére
Hungarian Hamster?
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #118177 üzenetére
ja csak a cikk logikája szerint te xarul edzel, mert olyan volumennel kéne edzened hogy tudjál kétszer... De mivel nem úgy edzel ezért nem is tudsz kétszer edzeni... Erre jössz azzal hogy csinálja amit te...
Ha azt mondanád, hogy az izomnak 1 hétig kell regenerálódnia mert minden szögből brutál volumennel kell szétbombázni, mert te is heti egy edzéssel izmos lettél meg te amúgy is versenyző vagy akkor szavam se lett volna
-
Zomb€€
őstag
válasz aelod #118185 üzenetére
Viszont amirol a 2. adasban beszel (ahol mellesleg eltunt a mumajer akcentus is) a kulfoldre koltozesrol az nagyon jo, teljesen igaz
Azt vagja valaki, hogy anno miert szakitottak bunnyval?
aelod #118195: Te is kulfoldon elsz?
[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
aelod
veterán
válasz Zomb€€ #118194 üzenetére
Viszont amirol a 2. adasban beszel (ahol mellesleg eltunt a mumajer akcentus is) a kulfoldre koltozesrol az nagyon jo, teljesen igaz
Na igen abban igaza van.
Azt vagja valaki, hogy anno miert szakitottak bunnyval?
Arról mintha írt volna kommentet az egyik videó alá. De nekem ő és az eredményei nagyon kimaradtak valamiért.
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
válasz Zomb€€ #118194 üzenetére
Régen Pistát azért nem szponzorálta tovább a scitec mert elmondta, hogy régen a szponzoráció nem állt másból csak tápkiegből, pénzből viszont nem. Az más tészta, hogy nagyon nagy értékű tápkieget kapott amennyit már nem is tudott magába tömni, így elkezdte eladogatni azokat áron alul. Ezt megtudták és kirúgták. Aztán bunny ezért már elkezdte faragni, hogy milyen gáz dolog, később meg ő volt az egyik legnagyobb leszólója azért Pistának, hogy ki akar költözni Amerikába + később kvalifikált a mr olympiára és azért is rommá fikázta, egyrészt régebben, hogy oda sose jutna ki másfelől meg, hogy gyenge oda a formája kb ennyi. Röviden szólva az állandó rosszindulata miatt. Gondolom volt ott más is amit nem mondott el. 1-2 évvel ezelőtt volt Pistinek ilyen internetes visszatérése akkor még néha bunny is beszólt neki a saját edző válaszoljában, úgyhogy biztos mindkettőnek van valami sérelme
Én nagy fanja voltam Pistinek de már nem követem egyáltalán. Sok dolgot kihasznál parasztvakítás céljából aminek szerintem a fele sem igaz. Anno pl, mikor visszajött a "köztudatba" (bár sok ember szerint el sem tűnt) akkor egy elég jó formája volt, és mondta, hogy még tápkieget sem tol ez a
mittomén20 év edzésmúlt eredménye natúr formában. Egyedül cukormentes red bull-t iszik edzés előtt. Később meg betolta, hogy nyomott még növi hormont, meg heti szinten fingom sincs mennyi teszto-t. (előtte meg ment a jampiskodás, hogy neki sokkal jobb a formája naturban, mint egyes embereknek MO-n koxxal a színpadon, közben ő is ugyanúgy tolta )
Még azok a dumái tetszettek amit kint nyomott Amcsiba, hogyha azonnal akarna vehetne egy Bentley-t zsírújan de egyelőre nem akar. (biztos sok dolga ilyen berkis marketing egyébként, többek közt ezért sem vagyok már rá kíváncsi, mert utóbbi emberkére sem vagyok kíváncsi)Szóval részemről sok okosságot mond de valahol önmaga is sántít sok dologban. Olyan csalódottnak érzem néha a szavait, hogy valamiben nem tudott kiteljesülni, és most próféta lett emiatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Hardcore café
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Overwatch 2
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest