Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alice90
aktív tag
Sziasztok!
nekem az i5-2500k-m 4.8ghz-en a játék valamikor az összes cpu 90% körül van és akkor ugrik az fps az akkor cpu limitet jelent?
egy i7-kéne?
"Nyugalom, a hosszú élet titka!"
-
Balathruin
veterán
válasz Penge@Borisz #20650 üzenetére
Kormányozni numpadon lehet, 4,5,6,8 gombokkal.
Alice90: GPU kihasználtság?
-
esgabee
tag
Sziasztok,
Azt tudja valaki, hogy miért van az, hogy ha a saját mp3-at játszó rádiót hallgatom akkor veszettül szaggat, akadozik a játék? A User Music mappában kb. másfél giga zene van.
Köszönöm. -
Alice90
aktív tag
-
Alice90
aktív tag
válasz Balathruin #20655 üzenetére
hááát nem tudom
75 fps körül van de leugrik 69 néha
nem tudom ez a cpu limitnek mondhato-e
"Nyugalom, a hosszú élet titka!"
-
Hubba12
senior tag
Nekem lett egy bukta mikor a csávo fülébe robantom a telefont, és le esik a life részvény 200-ról 137-nél vettem 7000 dolárért részvényt és el vette a pénzem de a részvény meg nincs ez hogy lehet késöbb vettem még 2-öt az meg már meg jelent WTF?
Csak az ASUS!
-
addikt
Üdv!
Harmadik napja van a gépen a játék, és a telepítéssel kapcsolatos mizériát leszámítva elégedett vagyok vele, hát még majd akkor, ha meglesz a magyarítás is.
A játék mentésével kapcsoltaban lenne kérdésem. A játék nem a C-re lett telepítve, hanem külön HDD-re. Viszont a C-n, a Felhasználó/ Dokumentumok/Rockstar Game/GTAV mappában van a Profiles mappa. Kérdésem, hogy ebben található az aktuális játékállások mentése? Van arra lehetőség, hogy pl. 2-3 naponként külön lementeném a mappákat, és később egy újrajátszásnál, ha nem akarom teljesen előről újrakezdeni, visszamásolva egy adott mappát, ott folytatnám a játékot ahol szeretném? Természetesen a story módra gondoltam. A Watch Dogsnál, vagy az AC IV-nél van hasonló a lehetőség."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Puma K
nagyúr
Ööö ha lemegy a benchmark akkor vissza kéne, hogy dobjon a játékba igaz?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
kinghaxor
senior tag
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy van e lehetőség arra hogy a kép ne csak egy pontban legyen éles? Mert ahogy forgatom a kamerát, ugye van egy terület a képen amit élesít a játék, a kép szélét pedig el ködösíti. Csak az lesz éles a képen, ahova a fókusz esik. Ez valami beállítással változtatható? Nem is lenne vele bajom, de a fókusz pont nem a kép közepére esik, így olyan részek maradnak homályosak amik nem kéne hogy azok legyenek.
[ Szerkesztve ]
-
viktor82
őstag
Az játékot ISO formában lelehet tölteni sehol nem találok rá linket na meg,hogy telepités után működik ?
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
kinghaxor
senior tag
-
ron8
senior tag
Ha a post fx et leveszem,akl csak a motion blur szünik meg teljesen vagy más effekteket is kikapcsol?
-
Wiz Khalifa
veterán
Smoke some weed nigga!
-
darkflamy
csendes tag
-
A_ScHuLcZ
addikt
Fix 3 embert keresek lehetőleg mikrofonnal Heist-re most, akit érdekel vegyen fel pls, vagy joinoljon a ph crew-n keresztül: ScHuLcZ86
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Dtomka
veterán
Social clubba beléptem és látom h lehet avatart berakni. Saját képet nem lehet,csak játékokból?
A másik kérdésem miért lesz 1000 vagy 3000 $ bounty rám?Nem csináltam semmi rosszat (de tényleg akkor léptem be onlineba és 1 prec mőlva már kaptam az üzit...nem értem )
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
A DirectX 10.1 valóban több fps-t produkál, mint a 10 a játékban?
-
Kiskokó
veterán
válasz Wiz Khalifa #20674 üzenetére
Nem kellet sok idő hozzá XD amint kijátszom a car spwan jöhet is
Na játszunk egy kicsikét
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
xyzikeee
aktív tag
Tudna valaki segiteni?
Mivel lehetne teljesképernyős, jó minőségű képet csinálni a játékban? Szeretnék naplementés tájképet és hasonlókat készíteni.
-
-
xyzikeee
aktív tag
válasz architect26 #20686 üzenetére
csak alt tab után ablakos módban működik nálam, amúgy fekete képet fényképez
-
Puma K
nagyúr
Mikor megjelent a játék akkor még emlékeim szerint úgy volt, hogy a bench befejeztével indította rögtön az egyjátékos módot, ami már alapból furcsa volt, hogy miért nem rak vissza a menübe, vagy hoz be valami mérési eredményt. A mérési eredmény a dokumentumokban van ugyebár (C:\Users\Rendszergazda\Documents\Rockstar Games\GTA V\Benchmarks).
Ugye kijött itt PH!-n egy milyen vasat a GTA V alá cikk.
Nem olvastam az egészet csak az elejét. Mondom ha már az új patch után nem olyan stabilan fut mint előtte kicsit játszok a beállításokkal. Ezt felvettem-azt levettem, Nvidia driverben az anizotrop szűrést felvettem x16-ra (elvileg így szebb lett a játék) alapbeállításról. Ha már állítgatok kicsit tuningolom a VGA-t is meg csinálok egy ventiprofilt hozzá.Most jelenleg úgy néz ki, hogy mintha szebb lenne a játék, és stabilan futna (mint patch előtt), és a max 2 GB VRAM használat is ki lett centizve max 1975 MB-ra. Bár lehet még játszok vele, hogy meglegyen a 2048 MB
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
S1M0N
senior tag
válasz xyzikeee #20687 üzenetére
Nem véletlenül rakta azt a vigyorgó fejecskét a mondandója után a kolléga.
A már említett Fraps mellett ott van pl. a Mirillis Action (én ezt használom), de a két nagy VGA gyártónak is van megoldása többek között "képlopásra", de a Steam is képes erre (nem Steam-es játéknál is működik elvileg, ha hozzáadod az adott játékot, de erről sokat nem tudok).
Ezeken kívül van még milliónyi ilyen program.
[ Szerkesztve ]
-
peter9228
aktív tag
Na most hoztam el a játékot, úgyhogy én is keresek csapatot Heistre Holnap estétől tolhatjuk is
-
negyven2
veterán
válasz Wiz Khalifa #20692 üzenetére
Ha nálam 360-on lehetett/lehet akkor ps3-on is biztos
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
sixpak
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #20692 üzenetére
Tényleg?!
Nem próbáltam...a 36 óra játékidőm alatt eddig nem sok mindent csináltam, csak mászkálok és ha valami megtetszik, akkor F12.
Rengeteg képem van már...lehet kéne csinálni egy topikot, ahova mindenki bedobhatná a képeit..https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
HaZsolt
őstag
Trevorral hogy tudok helikopter elraktározni? A hangárba nem fér be a repcsi mellé. A hangár melletti Helilpad meg nem raktározza el...
-
KubanitoS
veterán
válasz Wiz Khalifa #20696 üzenetére
Szóval valaki időt, energiát és nem mellékesen jó sok pénzt költött a kocsi átalakítására, erre te meg ellopod. Na szép, szégyellheted magad.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest