Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Done, and done.
Ha nem lenne elérhető az oldal, akkor:- A DirectX-et letöltöd, kicsomagolod, majd telepíted. (Ha már fent van a gépen, akkor nem kell megint feltelepíteni).
- A Rockstar - Social Club (v1.1.5.6) szoftvert letöltöd, majd telepíted.
- A GTA 5-öt letöltöd, tetszőleges helyre kicsomagolod, majd a GTAVLauncher.exe-t futtatod.Play nice!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Mr.Csizmás #17805 üzenetére
Mi történik?
@CJ3: kártyatípus és youtube
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
CJ3
senior tag
Van amúgy aki 3 Gb os vagy 4 Gb os VGA-val tolja mert most akarok venni 4 Gb-osat.
Lentebb esik az FPS pl most a 2 Gb ossal 70-80 Fps akkor 3-4 Gb os VGA val nagyobb grafikai beállitásokkal mire számolhatok.?
Crypto
-
eami
veterán
válasz Locutus #17840 üzenetére
akkor lesz csak igazán homályos hiszen akkor nem rendereli le rendesen a távoli dolgokat.
(#17856) CJ3: nekem 4GB van, de csak önmagában a több RAM ne garancia arra hogy több fps is lesz. Egyébként milyen monitorod van? Többet tud mint 60Hz (és magasabban is megy)? ha nem akkor tök mindegy 60fps felett mit mutat a számláló. Mehet 120 fpsel is úgysem látsz majd belőle többet.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok!
Bocsi, hogy a nagy játékba megzavarlak most titeket! Az lenne a kérdésem, hogy jelen pillanatban hol a legérdemesebb ( tehát hol a legolcsóbb ) megvenni a játékot úgy, hogy az steames legyen?
Köszönöm.
Üdv.
Bankkártyával? Hát persze!
-
Integrale
veterán
válasz ganari #17852 üzenetére
Van egy rossz hírem, a Radeonnal egyelőre nem is fog menni.
Ha az Intel HD-val bevállalod, akkor állítsd be a váltható grafikus rendszernben (asztalra jobb klikk), hogy áramforrás alapján, és húzd ki a tápot, amíg elindítod a játékot, vagy energiatakarékosra állítod, és maradhat a táp. Egyelőre nem vált át a dedikált GPU-ra, én is ezzel szopok. Megelőzvén a kérdést, játékba belépve is hiába állítod át az előnyben részesített GPU-t, meg sem pisszen a Radeon.
Integrálttal is eldöcög, de csak full minimumon.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Hokunda
senior tag
válasz sirszevenap #17858 üzenetére
hogy az steames legyen?
A steamen. Máshol nem kapsz steamest, csak ott, esetleg giftet valami "barátodtól", de ez meg a te döntésed kell legyen!
westlake
Először is köszi, a
letöltésnél a premium download 5 euro?sztorno
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz sniper elite #17789 üzenetére
Nekem a játék 11 órán keresztül folyamatosan futott megjelenés után, most meg 2x 4 órája megy és semmi gondom nem volt.
Viszont van egy olyan hiba a Steam-es verzió esetében ha shift+tab-ot nyom az ember játék közben, majd alt+tab, akkor utána már nem lehet visszalépni a játék ablakába.
Tehát ESC utána shift-tab és lehet matatni úgy Windows alatt, hogy a játék le van rakva tálcára és vissza is lehet lépni.A demó elkészítése nem éri meg, mert inkább letorrentezik aztán ha tényleg jó a játék akkor megveszik, esetleg mert akarnak multizni is.
Pár éve nem szokás már a demó kiadása a legtöbb játék esetében.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
gameboyy555
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi buggal találkozott már valaki??
Roppant idegesitő és csak az MSAA kikapcsolása oldja meg.
Találkozott már valaki ezzel a hibával??
A segitséget elore is köszönöm. -
Ateszpapa
addikt
válasz Jeollam #17851 üzenetére
Gigabyte HD 7970 3GB
RAM 8GB
Felraktam a béta drivert, mert azt írták, hogy jobb lesz tőle.Nem próbáltam az előttivel, így nekem nincs viszonyítási alapom, de lehet vissza rakom az előző drivert, mert ez így nagyon zavaró, főleg ha üldözni kell valakit.
Egy szó mint száz, kell az i5, kezdhetek spórolni.
sqpp:
Ha jól emlékszem neked i3 van.
Igaz az is 2 magos, de van +2 szálad ami ezek szerint számít.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Soft shadown-nál a "sharp" a legkevésbé gépigényes opció?
-
hszilard666
veterán
válasz Viper26 #17822 üzenetére
Szerintem a látvány kimaxolva crysis 3 al vetekszik!
megoldódott amúgy a parám
Viszont lenne egy kérdésem:
Hol vannak a játékból a páncélkocsik? már vagy 3 órát autóztam, de sehol sem találtam, még a yt on látott helyeken sem. Egy küldit csináltam meg eddig, lehet hogy az a baj?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Integrale
veterán
válasz ganari #17869 üzenetére
Csak a várakozást tudom, amíg a Rockstar kiad egy javítást erre a hibára. Az Intel csak 512-höz fér hozzá? Érdekes, mert nálam 2GB-ot is gond nélkül lecsíp a rendszermemóriából.
Balathruin: Hiába nézi, csak az integrálttal fog elindulni.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
MrM94
addikt
válasz hszilard666 #17870 üzenetére
Én találkoztam egy pénzszálllítóautóval.
Elkötöttem még a játék elején asszem vagy 2 3 misszió után..Egy xaros pisztolyom volt elkezdtem lőni.Jött egy csomó zsernyák.Leparkoltam egy elhagyatott alagútban.Gondoltam majd visszajövök érte csak előbb rázzam le a zsarukat.
Hát persze hogy már nem volt ott..Páncélosautóval pedig 3 kilőtt kerékkel felnin nemigazán tudtam őket lerázni.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
ganari
csendes tag
válasz Balathruin #17871 üzenetére
Itt van nem értem ...
-
Hokunda
senior tag
Egyébként az SC-nél mikor jelenik meg a játékok között, hogy birtoklom az V-öt? Az aktivációs kódot elfogadta (confirmed) fel is ajánlotta, hogy töltsem le. Ezt hagytam a portable miatt. A játéklistában viszont nincs ott a sárga négyzetben a pipa. Majd csak ha feltelpítettem jelenik meg a játék birtoklása?
-
hszilard666
veterán
Gáddammit, megint lefagyott
Amúgy csak nálam fagyogat?
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Đusty
addikt
onlin-ban, hogy tudom a pénzt bankba tenni? ok, hogy telefonnal de kicsit konkrétabban ha lehetne
-
Gabesz87
veterán
El sem hiszem, kb. 1 nap 7 óra elteltével feltelepült sikeresen, ready to play!
-
ghiottone
nagyúr
Le a kalappal a Rockstar előtt. Az 5 éves Q8200-es gépemen 4GB rammal és 1GB-os GT640-es kártyával minden normalon és 1280x800-as felbontáson szebben megy mint a GTA IV ment. Pedig ma munkaból hazafelé épp azon gondolkodtam, hogy lehet venni valami brutál gépet, de így még kaptam pár honapot.
[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
őstag
válasz Integrale #17879 üzenetére
Intel+nv sem minden notin tökéletes, legalább is az, hogy le kell tiltani az nv kártyát amíg bejön a social club ablak, majd engedélyezni utána, aztán elsőre crash, retry után jó, na az nem tökéletes (Lenovo y510p, friss win 8.1, naprakész driverek)
Plusz ezen a notin van gond a textúrák betöltésével is egy idő után.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
kerekfej
addikt
-
balint107
aktív tag
Tetszetős lett a GTA 5 DVD-s változata. Kiegészítő poszterral, térképpel és egyebekkel.
Video:
[link]Kár, hogy nagyon lassan és döcögősen jön le netről. Holnap talán meglesz :/
Nem tudom, mindenkinek 2 napot vesz igénybe a letöltés? -
-
StarKiller89
senior tag
az szerintetek miért van, hogy belépek a játékba, van 30-40 fps-em kb... utána csinálok egy vsync kikapcsolást, utána vissza is kapcsolom egyből és felmegy 50-60 fps-re és sokkal simábban is fut a játék utána... nem mintha ez probléma lenne, csak mindig állítgatni kell...
| Samsung Galaxy S23 |
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest