Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Na most lett tele a tököm az egésszel, 20 másodpercenként pauseolni majd resrume olni kell hogy töltsön valamit Ha itthagyom estére van annak valami esélye hogy megoldja magának vagy nyomkodnom kell órákig?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
GegeWarrior
senior tag
ebből már csak holnap lesz játszás, basszák meg vagy hétvége vagy nem tudom! 18 hónap várakozás után, nem szép így kicseszni az emberekkel.
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
tomas51
senior tag
Én ahogy észre vettem más esetekben arra jutottam, hogy a reggeli órákba kell megpróbálni 6-7 óra felé.
Addig megőrülök de ez van. -
KisBundi
őstag
Én elkezdtem délben és 2 óra alatt szinte végig full leletöltési sebességgel jött le délután 2-re a SC-ról. Azóta minden high/very high beállítások mellett megy az aláírásomban szereplő laposon.
Nem is értettem, hogy jöhetett ilyen gyorsan, hiszen mindenhol írták, hogy túlterheltek lesznek a szerverek.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
lanw
aktív tag
2002-ben volt utoljára ilyen letöltési sebesség
To be or not To be
-
Gabesz87
veterán
Panaszkodtok itt 5GB letöltése miatt! Nekem 4 óta még csak 7 GB jött le! Holnapra mire hazajövök melóból, talán letölt
Na de fasza: ebben a pillanatban: Connection to download server lost. Reconnecting...
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz hszilard666 #17101 üzenetére
Lehet hülyeség, de ha ennyire problémás, akkor készíts egy makrót rá, amely x percenként pause-t/start-t nyomkodja
Easy Macro Recorder 4.5(#17112) tomas51
Elhisszük, hogy ideges vagy, de azért óvatosan a szavakkal![ Szerkesztve ]
-
terepkigyo
csendes tag
válasz hszilard666 #17101 üzenetére
Én figyelem letöltés közben, elég sokszor sikerül a reconnect viszont volt hogy kb. 1 perc után ment a pause-resume kombó.
"A hangerő, életforma!"
-
gyimger
őstag
Leírom, biztos ami biztos, de úgyis eltűnik a "vajon fut-e" és a "meddig telepít" között.
Lester tizedik szinten felhívott, hogy raboljak bankot. Képzeljétek.
Bár egész délután küldetéseket csináltam, hiába hívtam meg a Crew-t ilyen-olyan küldetésekre, soha nem jött senki. Gondolom ennek a Crew-nak nagyobb volt a füstje, mint a lángja, senkit nem bírtam rávenni feladatokra vagy deathmatch-re, de holnap majd hátha. Idegenekkel viszont nagyon jól elvoltam, lőttünk és raboltunk, ennél jobb tényleg csak saját csapattal, mikrofonnal lett volna jobb. Már látom a Crew-hoz csatlakozást is, de nem tudom, hogy működik."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
AsusBoy
senior tag
Minden nagyon le van terhelve hiszen online módban a többi játékos szaggat illetve eléggé fura dolgokat csinálnak .
Gyimger
gyere fel ts-re . én benne lennék a közös játszmában
Ts3 ip : 37.221.210.3
Szoba : Ph ! Gta5
Jelszó: prohardver[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Ezt a szerver dolgot kicsit benezte a Rockstar, szerintem vasarloi nyomasra lehet a lemezest is letolteni, mert sokaknak nincs DVD-ROM-juk,de nem igy terveztek az biztos.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
geckowize
őstag
Na játszottam is végre, kis örjöngést rendeztem, az alábbi videóban láthatjátok:
youtube videóGTX 760-at nem hajtja ki teljesen az X4 965 még 3,8 GHz-re OC-zve se, úgyhogy levettem a defaultból a very high-okat highra... A min FPS 29-ről 39-re ugrott és nem volt végre mikrolaggos. Átlag 45-50-nel megy FullHD-ban.
-
BlackSoft
addikt
3 órája tölti le az 5GB-ot nálam. 600mbyte-nál jár............... Server lost és 1.1kb/s között tornázik ez a szar.
Rockstar ismét alkotott. Legalább tenné fel valaki torrentre a rohadt fileokat.---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
H@lede
tag
Ha valaki a MEGA-ról tölti annak itt a hiányzó PART12
Battletag: Halede#2912 Wot Nick: Halede
-
Cthulhu Dawn
őstag
MFW MSAA-t le kellett vennem x8-ról x4-re, mert vidéken néha beesett az FPS 30 alá.
Fél óra múlva jönne pár ember heistolni? Vagy ts-en úgyis vagytok most egy csomóan?
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
headhunter86
senior tag
válasz J.Hetfield #17124 üzenetére
Na srácok. Én lekaptam IP torrentsről a két fájlt amit korábban írtam. Bemásoltam a helyére, és már toltam is. Elég komoly kis game.
Mivel IPTorrent zárt oldal ezért itt egy másik link ahonnan le tudjátok szedni: https://kickass.to/grand-theft-auto-v-2015-dlc-s-full-unlocked-retail-t10471016.html
-
Kephamos
addikt
PH! crew van? Vagy valami társaság?
-
rocket
nagyúr
En meguntam 150kb/s-es letoltest, lemezrol telepitem inkabb
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok! Nincs valami mód arra, hogy az ember kipróbálja gépén a játékot? Nem merem vakon megvenni a játékot, anno ps3-on megvettem és végigjátszottam. Nincs valami demo féleség? Sajnos nem vagyok benne biztos, hogy futna-e rendesen a gépemen(Q6600 3ghz, 4 giga ram, asus r7 260x oc)
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
ghiottone
nagyúr
Na én mára feladom. Az 5 Gb-os cucból az utóbbi 50 percbe kemény 40 MB jött le. Reggel 5-kor folytatom a letöltését.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz AllTheBest #17132 üzenetére
Felbontás? Szerintem menne, valaki linkelt videót, 2 magos pentiumon is megy.
-
BlackSoft
addikt
válasz rocket #17130 üzenetére
És a maradék 5GB-ot hogy teszed fel? Az online jön le. Pontosabban online nem jön le, mert 10-en vagyunk TS-en, és senki sem jut tovább 5-600mb-nál, ott megáll, de addig is 1-30kb/s a letöltés
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Landon
őstag
válasz rocket #17130 üzenetére
Detto. Már egy ideje tolom neki a lemezeket de hát egyszer majd csak befejezi...
Nem tudja valaki, hogy PS4-es SP mentést lehet valahogy transferálni? Benne van már jó pár órám a game-be de PC-re váltottam mert még is ott az igazi csak anno már nem bírtam magammal.
Rocket: na b... akkor ezt elengedem mára.
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
STC Speed
őstag
Most nekem begyorsult,mintha egy uj szervert beüzemeltek volna
-
Vekko
aktív tag
válasz headhunter86 #17127 üzenetére
Szintén bemásoltam a update mappa tartalmát máshonnan, most egy 300 MBos valamit szed, de 500 kb-al, ugyh alakul..
-
geckowize
őstag
válasz J.Hetfield #17124 üzenetére
Pimpesre vettem a figurát, ha már olyan aktiválókódom volt ami 500.000 dollárt ad
-
Rossi
addikt
Csak loading-ol ez a ... ... ... ... ... Social Klub...
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Lenry
félisten
ha így megállt a másolás, de nincs hibaüzenet, hogy nem tudja olvasni a DVD-t vagy akármi, de nem történik semmi, akkor mi van?
mod: bármi is történik ilyenkor, a DVD-t ne vedd ki a meghajtóból, mert a telepítés azonnal megszakad.
(#17147) rocket 10 percig néztem, míg úgy nem döntöttem, hogy kiveszem a lemezt meg visszarakom, hátha be tudja olvasni, amit esetleg nem. ehelyett dobott egy errort és kilépett
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
titán
válasz BlackSoft #17136 üzenetére
Azt nem ertem, miert nem lett akkor 8 dvd, ezen a szinten mar ugy is mindegy es akkor nem kell toltogetni meg 5gb-ot. Azert megkerdeznem a rockstart, hogy mondjuk akinek 1-2 megas netje van, az megis miert toltogessen meg egy napig valami szemetet, mikor alapbol 7dvd-vel inditod a telepitest?
-
AllTheBest
őstag
válasz J.Hetfield #17135 üzenetére
Fullhd-n futtatnám( 32 colon a hd ronda), nem tudom, hogy lehet-e ehhez viszonyítani, de pl a shadow of mordor 60 fps-t tartotta full grafon, mindenesetre megvárom, amíg lesz tört verzió, ha megy szépen, akkor azonnal megveszem Az online rész valami kegyetlen jó
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest