Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
Ma este csinálok privát session-t, küldetésekre vagy akár heistre is lehet jönni bárkinek, ingame mikrofon teszttel is akár. Veletek szeretnék játszani végre.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
nubreed
veterán
A DDU -val safe módban lehet hatékonyan és biztonságosan eltávolítani a rendes uninstaller által bent felejtett szemetet. Ki is írja egyébként, hogyha nem safe módban akarod használni, hogy ezt talán így nem kéne, biztos akarod e.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz Ra's al Ghul #18694 üzenetére
Közben megoldódott a probléma. Az AVG valamiért megfogta. Kiszedtem a tiltást ás már tölt is le a frissítést csak nagyon lassú.
Van itt olyan team ahol van hely és mennek heist -re? TS, Mikrofon van.
[ Szerkesztve ]
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
Ateszpapa
addikt
Melyik billel lehet a játékban képernyő mentést csinálni? Nem steames.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hello!
Van itt olyan team ahol van hely és mennek heist -re? TS, Mikrofon van.
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
Integrale
veterán
Melyik fájl számít a mentésnek? Most a frissítés után, már az állandó fiókomat használnám, de ebből indítva nyilván nulláról kezdi, ha átrakom az egész Rockstar mappát, akkor pedig error 12.
"Bad reklám is reklám too"
-
titán
Nem megy fel az update a portable változatra. Azt mondja, hogy nincs feltelepítve a szoftver.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
kigyi_23
addikt
válasz Integrale #18714 üzenetére
Pedig milyen büszkén hirdetik (van valahol az elején a betöltőképernyőnél 3 mentési jel a kék vagy milyen ha jól emlékszem amikor a felhővel szinkronizál) akkor most mégis gáz és csak a steam-es ment felhőbe a többi meg csak akkor, ha van kedve?
schawo: Ez gyanús volt, hogy gondot fog okozni, csak nem akartam az ördögöt a falra.....
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
daveoff
veterán
Azt tudni, hogy mit tartalmaz a frissítés?
Durván pörög a topik, nem bírom követni.....
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
nubreed
veterán
-
BlackSoft
addikt
Jön a patch. Sajnos iszonyat lassan szedi le azt a 350mbyte-ot megint
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
nubreed
veterán
Hát nem tudom, lehet, hogy a videokártyádból ennyit lehet kihozni. Talán majd egy peccs segít rajta.
@(#18725) BlackSoft:
Most a ma kiadott patchről van szó? Valahol azt olvastam, hogy az csak 57 mega. Akkor most mi van?@(#18727) ÁdiBá: Bazz ne már, már megint szivat a Rockstar. Internet nélkül el lehet indítani a játékot? Nem akarom megvárni most ezt a peccs letöltést...
@(#18730) BlackSoft
"Fantasztikus"! Valamit csinálhatnának már a szervereikkel.[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
Végre. Működik.
Az előbb frissítette a Social részét, és már ékezetes felhasználóval is bejelentkezik illetve tölti a javítást.
A gáz az hogy még egyszer neki állt leszedni a 350Megás frissítést, és veszett gyorsan 12,8KB/s jön is ...ÁdiBá
-
Mate
nagyúr
Nálam 207.5 MB-ot szedett le. Viszont volt akinek 407.5 MB-ot (Steam-en természetesen) Ha talál valaki changlelog-ot az jelezze!
-
BlackSoft
addikt
válasz nubreed #18726 üzenetére
Igen, leszedett pikk-pakk 50mbyte-ot, mint patch, aztán most megy a sima updater (mint első letöltéskor), és 350mbyte-ot is le akar szedni, ami 12MB/S-el elindult, és fél perc után már csak 30kb/s
-
Dani3457
tag
SC kapót valami új patchet és most már elfogadja az ékezet nélküli cuccost viszont az kódot már felhasználtam .? most mit csináljak?
-
titán
-
nubreed
veterán
válasz BlackSoft #18730 üzenetére
Még az jutott eszembe, csak már kifutottam a szerkesztési időből, hogy legalább jön magától a 350 megás cucc vagy most is jön a "Connection to Server is lost" vagy valami hasonló üzenet és babysittelni kell az updatert és nyomogatni a pause/resume -ot, hogy tovább menjen?
-
ÁdiBá
veterán
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Ahhoz, hogy adaptíve vsyncet használni tudjam amit beállítottam az NVIDIA driverben ahhoz a játékban be
kell kapcsolni a vsync-et?Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
BlackSoft
addikt
válasz daveoff #18740 üzenetére
Én azért vettem meg dobozban, mert megvan minden GTA dobozosan, így hát erről sem maradhatok le, hogy legyen térképem
Na végig ment. Majd kiírta amikor kész lett, hogy a rockstar server nem elérhető, és retry-ra kattintva újból szedi mind a 350mbyte-ot
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
válasz Ra's al Ghul #18739 üzenetére
-
spanglee001
addikt
gyerekek a megvett kocsimnál azt írja destroyed, és nincs is a garázsban azt valahogy vissza lehet szerezni? vagy vége van
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
kigyi_23
addikt
280 (x nélküli) tehát alap semmi extra kártya van a gépemben és Very High beállítások mellett 60 fps meg van néha leesik 1-1 pillanatra, de nem vészes ez másnál is van ahogy olvasom majd javítják. Ultra beállítások mellett amikor odapakoltam neki már vezetés közben problémáim voltak, de 40fps alá akkor sem nagyon ment csak valamiért olyan hullámzó lett a látvány megindult/belassult/megindult/belassult. VH beállításokkal nincs ilyen problémám.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest