Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
Runner_fxr #25049 üzenetére
Elég a legújabbat feltenni és azért jönnek ki az újjabbak folyton mert azok valszeg jobak mint az előttelévőek, én az 1.0.7-et használom.
Am pl:[link]
De ha a gúgliba beírod h GTA IV 1.0.7 patch download akkor valamelyikre fölmész és leszeded.
Am az UpdateTitle.exe filet kell futtatnod, persze előtte kicsomagolod ahova szeretnéd és ne ilyedj meg ha leszedi a Social Clubot, elvileg nekem is leszedte (nemtom miért) és csak annyi h a sima GTA IV ikont indítod el játéknál.
Viszont az nem mind1 h Episodes from Liberty City stories-ed van (nemtom h jól írtam-e) vagy a sima GTA IV mert más patch kell hozzá
Ha sima GTA IV akkor mehet a letöltés és a telepítés!
Sok sikert! -
-
@matthew@
őstag
válasz
Runner_fxr #25047 üzenetére
Patchet töltöttér mát le? mert nekem is az volt a gondom a konfignak ilyenkor nincs baja, nekem is hasonló van és a gond ugyan ez volt, de a patch megoldotta
A legújabb patch az 1.0.7-es ezt manuálisan is letöltheted, kicsomagolod majd telpíted vagy ha online fiókkal jelentkezel be a játék elején akkor kiírja h angolul h van frisseb verzió, vagy mi és YES-re kattintasz és leszedi megcsinálja magátol. -
Sziasztok! Nekem egy olyan problémám lenne a gta 4-el, hogy játszhatatlanul szaggat! A gépem az ajánlott konfig felett van. És 1680 X 1050 minden minimum on és úgy is szaggat. Konfigom az adataimnál. Mi lehet a gond? Más játékokkal semmi gond. Még a crysis meg a metro 2033 is simán fut közepes beállítással pedig azok jóval komolyabb grafikájú játékok mint a gta 4.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
van egy haverom akinek megvan a gta IV és ha elkezd játszani és mentene nemtud menteni mert minden inaktív amikor lefekszik a faszival az ágyra, ez miért lehet?
Ja am eredeti a játék -
rup1u5
nagyúr
A patchek nem feleslegesek!
És a legújabb a legjobb.
Nem értem mi ez a mizéria itt álandóan a peccsek körűl. -
chungee
addikt
Azt hallottam, hogy 1.0.4.0-s patch a legjobb. De nekem steam-es verzióm van és az egyből a 1.0.7.0-s patch-re update-el. Jelenleg 1.0.7.0-s patch van, lehet visszafelé update-elni?
-
sunny84
senior tag
hello ..érdemes vagy is engedjem neki telepíteni a gta 4 hez az 1.0.7.0 patch-et
, valamit javít is vagy csak.. egy felesleges cucc.
köszi
-
szepsy
senior tag
válasz
Gordiann #25039 üzenetére
Amikor bejelentkezik a windows livere automatikusan rákérdez hogy frissíteni akarod e a játékot, nem kell külön felrakni az 1.07-et, de am nem tom miért nem indul, én 2 napja néha alig bírom elindtítani, nem jön be a socialos bejelenkező, főkönyvtárból vagy 5x indítva indul el:s, nem tom mi lehet , eddig ment frankón!?
-
Gordiann
őstag
Szasztok!
Végre sikerült megvennem a GTAIV-et.
De rögtön problémám van vele:
1. telepítettem
2. indítottam. ok. indult, be is zártam.
3. patch-et telepítettem ----) nem indul el. 1.0.7.0-t raktam fel. Kattintok az indításra, de semmi. Meg se nyikkan. Feljön a social club bejelentkező rész, beirom a megfelelőket. És aztán mintha el se indítottam volna.
Direkt emiatt raktam újra a win7-et. Minden driver települve van rá. Nemértem -
SLYM
veterán
Brucie egyik küldetésében, amikor egy rendőrautót kell ellopni, majd a rendőrségi adatbázisban ki kell keresni Lyle Rivas nevét. na ennél a küldetésnél amikor elkezdi pörgetni az adatbázisban az arcokat folyton kifagyok. 4x megcsináltam és mind az 4x ugyanott fagyott ki. szóval ezt a küldetést kihagynám. enélkül nem lehet végigjátszani a játékot? vagy megtehetem, hogy ezt fihagyom de folytatom tovább a jétékot?
-
Niki02:)
csendes tag
nemrég vettem meg a gta 4-et és a játék megy is jol de valamiért a kormányt nem érzékeli.. tud valaki segíteni hogy mi lehet a baja? köszi
-
bognar110
őstag
win7 64bit 3gb rammal, márcsak egy erősebb 4 magos kellene meg 1gb ram aztán alakulna a dolog
Statistics
Average FPS: 48.66
Duration: 37.05 sec
CPU Usage: 85%
System memory usage: 79%
Video memory usage: 100%Graphics Settings
Video Mode: 1440 x 900 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: High
Texture Filter Quality: Anisotropic x16
Night Shadows: Off
View Distance: 64
Detail Distance: 63Hardware
Microsoft Windows 7 UltimateVideo Adapter: NVIDIA GeForce GTX 460
Video Driver version: 258.96
Audio Adapter: Hangszórók (C-Media PCI Audio Device)
AMD Phenom(tm) 9650 Quad-Core ProcessorFile ID: Benchmark.cli
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
rup1u5 #25029 üzenetére
Az a gond hogy a single nem ugyan az mint a multi teljesen máshogy mennek a vga-k is.
Single-ben van 80-90%-os gpu kihasználtságom de multiban 50-60% sli-vel.
Egyszerűen szar a játék motorja az sli-hez multiban.
De itt egy gyerek aki 260 sli-vel se tökéletes a multi.[link] -
rup1u5
nagyúr
válasz
ADAM1337 #25024 üzenetére
Hát nekem más tapasztalatom volt BC2-vel, igaz csak single-ben. Nálam 2gigás 4890-en szarabbúl futott mint GTX 260-on. El is adtam egy hét után a Radeont és vettem inkább egy gigás GTS 250-et. GTA4-ben még a GTS 250 is kiegyensúlyozottabb fps-eket produkált mint a 4890. Nekem nagy csalódás volt ez a Radeon. A GTS-el meg kihúztam addig amig nem találtam GTX 280-at jó áron.
(#25028) Dj Dekko!:
A legegyszerűbb megoldás tényleg az ha veszel valami olcsó, 1000 forintos LIVE-os játékot és annak a serial-jával újra aktiválod a LIVE profilodat. Azt hiszem Mariann is így oldotta meg. -
-
törölt tag
hátha valaki nem tudja hogy hol keresse:
Games for Windows -
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #25021 üzenetére
Most adom el
Semmi baja nincs.
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
Apa55555 #25020 üzenetére
Nálam megpróbál bejelentkezni a Live, kiírja hogy ADJON MEG MÁSIK CD kulcsot... Kidobja szépen az eredeti gta 4 cd kulcsot és hiába nyomok rá hogy próbálja meg. Nem fogadja el a CD kulcsot a Live.. Pedig eredeti, és anno 12 ropit fizettem érte.... kicsit mérgesít a dolog kicsit nagyon... de hát akkor warezolunk egyet... úgy se játszok azzal neten
-
Speed®
titán
válasz
Dj Dekko! #25008 üzenetére
Jól ki van találva..így egyidejűleg nem lehet több gépre felrakni elméletileg, vagy legalábbis nem funkcionál 100%osan..bár nem próbáltam. Valamivel muszáj védekezniük..nem mintha a warezhuszárokat meghatná.
Én a helyedben nem hagynám veszni, de te tudod. Eredeti számla stb. bemutatása után helyre tudják állítani legjobb tudomásom szerint -
-
rup1u5
nagyúr
válasz
ADAM1337 #25006 üzenetére
Szép! Van kakaó a 460-asokban!
(#25008) Dj Dekko!:
Inkább formatálsz?
Hát elég egyedi megoldás.Uninstallal nem kell igy bajlódnod csak a Win újratelepitésével. Az kb 10szer annyi időt vesz igénybe ha nem image-ből nyomod.
Azt azért remélem érzed, hogy sokkal kevésbé a Rockstar hibájából jártál pórúl, mint inkább a saját hülyeséged okán. -
Dj Dekko!
őstag
válasz
Speed® #25007 üzenetére
Formázom a gépet, és nem bajlódok uninstallal... De elég kreténül találták ki ... megveszem 12 ezeré ez szart és ...amit lényegében megveszek ugye mert csak a Cd kulcsot... tiltják...hát gratulálok a rockstartnak... inkább warezolok azt tehetnek egy szívességet
supporton keresztül számlával-blokkal-pakkal tudsz változtatni ezen. = ezt hogy érted?
-
Dj Dekko!
őstag
Sziasztok... Van egy kellemetlen problémám még pedig az hogy nem tudok menteni a GTA 4 ben. Természetesen eredetim van... meghaladtam a 10 le-ill fel telepítést a gépen... sajnos b@szik bejelentkezni a windows live.... és minden mentéshez a live profilomat kéri. Offlinban elindítottam akkor is...
Nincs valakinek ötlete hogy tudom elérni hogy mentsen?!
Nem érdekel a multi player, nem multizok vele. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #25003 üzenetére
Na ugyan ezt nem értem én sem. Ha eredeti akkor első inditásnál rögtön peccselni akarja magát. De ha nem eredeti, akkor is evidens hogy peccselem....na mindegy.
Most megnéztem a sima GTA-t az elöbb linkelt beállitásaimmal, Team Maffia work, minimum 25 játékossal, napos időben 40 és 55fps között mozgott.
Na ezt nevezem én vajsimának!
Öröm ilyenkor mozgó célpontra lőni!
-
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #25002 üzenetére
Na látod,mégse volt fennt neki a patch.
Sajnos sokan irkálnak ide ilyesmi problémával,és legtöbben a patch-ot "nem ismerik".De gondolom nekik nem eredeti.Hiszen akkor miért ne engednék hogy automatikusan frissitsen?Ha meg eredetijük van,nem értem miért nem patchelik....
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Chosen #24998 üzenetére
FullHD-ben játszom és nem szeretem ha 35fps alá esik. Ezért nálam igy néznek ki a beállitásaim a 280-assal:
Ha erre még ráengedem a night shadows-t, medium-on akkor bár tényleg nagyon szépek lesznek az éjszakai árnyékok de cserébe 5-7fps-el is kevesebbet kapok néha, olyan szituációban ahol sok az árnyék. Szeretem ha sokszereplős, multizós öldöklés alatt is gyorsan és hatékonyan tudok célozni.
Szóval ha valakit nem zavar az alkalmankénti 20-25fps akkor rá lehet tolni a night shadows-t is de csak medium-on. High-on már a 280-al is bemegy 20fps alá néha. User függő kinek mennyire érzékeny a szeme.(#25000) bubi92:
Ennek örülök! Célszerű rögtön telepités után a legfrissebb patch-et fölrakni és csak ezután jönni a topikba sirni ha valami gond van.
Vagy csak nálam alap, hogy első lépésként patchelek és úgy inditom a játékot? -
mad1
veterán
Nyehhehehehee
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest