Új hozzászólás Aktív témák

  • perfag

    aktív tag

    válasz Csukapisz #7848 üzenetére

    Eszméletlen hogy tudott ez elterjedni. Mert könnyen tanulható :D
    Ha SolidWorksből jössz, azt hiszem a szalagsor idegesíthet mondjuk én az ST2-t azért nem szerettem, mert abban nem volt. Az újabb ST-kben a beállításoknál (Segítségek menü) ott a Parancstár opció, beállíthatod függőlegesen dokkolható ablakra és egészen olyan lesz, mint a SW.

    (#7850) Kicsipampam: Azért megkérdezném, csak úgy, mi a különbség a v20 és az ST5 között, miért idegesítő?
    ST gomb, Segítségek, Alkatrész és lemezalkatrész dokumentumok indítása Hagyományos környezettel -- és alig veszed észre, hogy nem a v20-ban vagy.

    Amit a hardver igényről írtál (#7847), a SolidWorkshöz nem értek. A középiskolában, ahol dolgozom 5-6 éves gépeken fut az ST4. Az oktatási minisztériumtól pont ugyanolyan gépeket kaptunk, mint a gimnáziumok, Office használatra jók (talán). Vettünk bele még 1 MB RAM-ot, az integrált grafikus kártyák helyett tettünk ~50 eurós GeForce mit-tudom-én-milyeneket. Ezzel sem lett jobb. Egészen addig, amíg ST gomb, Beállítások, Megjelenítés, a grafikus kártyát az automatikusról át nem tesszük Grafikus kártya (fejlettre), utána hasít. Amelyik gyerek nem figyelt oda, annak továbbra is szaggat. Tőlem. Nem csak tanítunk, nevelünk is :DD

Új hozzászólás Aktív témák