Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #06658560

    törölt tag

    válasz Parson #10834 üzenetére

    "Talán az általad kreált uj felülettel helyettesitsd a régieket. Ha az nem gond, akkor biztosan megoldható. Bár néha valóban nem egyszerü, tudom én is."

    Nem tudok mivel helyettesíteni, mert ha csak simán fillezem a hézagot, azt sem hajlandó bele venni, illetve meghagyja a hibát. És mindig a vágásnál, miközben előtte szépen átnyúlik egyik felület a másikra. Mindegy, most a beszállító figyeli, majd véleményezi, utána küldjük a design stúdióba. És hála az égnek csak a B sutface szar, a látható oldal jó. Bár az eredeti modellben ott is vannak belső éles élek.

    Ellenben lenne egy újabb CATIA problémám: Van egy cuki modellem, lökhárító. 1+GiB a modellméret. Ezt kéne stepbe konvertálnom. Tegnap egész napom elvitte, simán kiríva az aláírásomhoz hasonló százalékot és várható időt, utána megnyitni ellenőrzésre hasonlóan sikeres voltam. Délután négytől kezdve ma fél tízig hatvan százalékig jutott és még kért tíz órát. Darabokra bontva sem gyorsabb, másfél óra alatt konvertálta, most nyitja, 4%-nál még másfél órát kér, amiből lesz vagy három. Van valami tipp, hogy gyorsítható?

Új hozzászólás Aktív témák