Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
gainwardgs #49 üzenetére
Ja, nálam is szalad fullon, remélem ezzel a játékkal beindul az Unreal 4-es motor és minél több játékhoz használják mert még mindig ez az egyik legjobb motor szinte mindenre.
-
gainwardgs
veterán
Már megy a hent
Igen jóó
-
revezehun
tag
Fél 1-kor is azt írja,hogy korán érkeztem...röhej
-
gainwardgs
veterán
Hamarosan indulhat a móka
Végre egy kis felüdülés a mafia 3 után
-
válasz
gainwardgs #44 üzenetére
Attól függ, h melyik storeban vetted. Ha a magyarban akkor holnap 00:00 a start.
-
gainwardgs
veterán
Ma este éjféltől lehet tolni?
-
keIdor
titán
Digital Foundry - Gears of War 4 - 4K gameplay.
Ezt rendesen optimalizálták mindkét platformra. -
sulu1701
aktív tag
Bátorkodtam csinálni egy játékos listát remélem minnél többen leszünk (és hogy mükszik a táblázat).
-
Vasy09
őstag
Lehet, hogy már volt, akkor sorry, de ebben nincs magyar felirat?
-
Hunt3r22
őstag
Nekem a játék elindításakor azt írja, 17 pack vár rám az előző részek miatt.. erre összesen kb 5-t látok.
-
wjbhbdux
veterán
Maguk a fejlesztők is egy minden részletbe bemenő teljesítmény felmérést és útmutatót adtak ki a játékhoz: [link]
-
wjbhbdux
veterán
Kiváló lett a PC port, ritkán látott optimalizálás, az eddigi legjobban futó Win10-es játék. [link]
-
Bogyi007
veterán
Az éjszakai Gears élő stream során Ultimate kódot dobhattak ki a népnek...
Valós kód lehetett...
-
Fent vannak az első tesztek.
-
Alien83
senior tag
LIVE STREAM 12 perc múlva!
-
sulu1701
aktív tag
0:00-tól live strem a játékról (remélem az időpontot jól írtam) xbox youtube csatornán.
-
Vasy09
őstag
Tudom nem kimondottan a játékkal kapcsolatos, de nem tudjátok véletlenül, hogy a gears-es elit kontroller kapható lesz nálunk is?
-
cyberkind
félisten
Megjött a Gears of War-os kontrollerem, a kérdésem pedig az, hogy járt mellé ilyen bónuszkód ami cuccokat ad, ez PC-n is megy?
-
Stevenstyle
senior tag
Sziasztok!
Az éjszaka megkaptam a Gears 1-3 + Judgement kódokat, a kérdésem az lenne, hogy ezek csak a preorder-hez jár vagy aki megjelenés után veszi meg, annak is?
-
sulu1701
aktív tag
válasz
cyberkind #14 üzenetére
Nekem a Forzánál nem volt semmi problémám, erre jött ez a.frissítés ami a többeknél jelentkező hibákat javítja. A frissítés után szerettem.volna leszedni a játékot de megállítás után kezdte előröl a töltést, ezt 2x eljátszotta majd dobta ,hogy hiba van a rendszerükben próbáljam később.
2 napi szenvedés és nagy nehezen elindult. 1,5 nap és le is jött.Én úgy tudom mindenki szedheti már,de ha nem akkor elnézést.
Hátha találsz valami infot: GOW
-
sulu1701
aktív tag
válasz
cyberkind #12 üzenetére
Én kupont vettem, az is alap, nekem lejött.
KB3194496 ennek kell fent lennie.
Sikeres telepítés esetén a 'winver" parancsot a Start menü kereső mezőjébe gépelve ez lesz olvasható: Verzió: 1607 (Operációs rendszer build száma: 14393.222).Ha ez is stimmel akkor nem tudom, ha még hibát sem dob.
-
sulu1701
aktív tag
Már szedheted a storeból ha PC-re kell, csak figyelj ,hogy nagyon friss legyen a Windows mert akkor nem is engedi tölteni. Nekem 2 napi szenvedés után sikerült elindítani de szerencsére utána minden jól sikerült.
Elvileg holnap lesz stream a játékból ha tud valaki infót, hogy mikor kezdődik és hol azt megköszönöm.
Dob valami hibaüzenetet?
-
Vasy09
őstag
Én a 2T-ás géppel együtt rendeltem meg, így remélem, hogy pénteken én is megkapom!
-
cyberkind
félisten
Előtöltés van, illetve ha van mikor indul?
Nálam mindenből a legfrissebb van de még nem tudom tölteni.
-
törölt tag
Játszom vele és se XONE, se PC-n nincs magyar felirat. Viszont a PC-s port is jól sikerült!
DOOM szintű statisztika kiírás is van a játékban. Fix 60 FPS, még se moccan nagyobb fight közben sem. Szóval itt nincsenek olyan problémák mint az FH3-nál. Bár az mai napig felháborító a Polyground részéről , hogy semmi patch megjelenés előtti (09.21) óta.
-
Bogyi007
veterán
Várós a cucc! Eddig az összes epizód kampánya megvolt Insane fokozaton most sem adom alább!
Lesz esetleg magyar felirat a játékhoz? -
Alien83
senior tag
Már nagyon várom!
Nekem 1 nappal a születésnap előtt jelenik meg!(alap kiadásom van)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez itt a Gears of War sorozat 4. részének Xbox One és PC-s közös topikja. Mivel támogatott a cross-play és a cross-buy is ezért közös topik lesz, nem lesz külön szedve a két változat.
A játék része az Xbox Play Anywhere programnak, így bármelyik platformon vesszük meg, automatikusan megkapjuk a másikra is.
Célplatformok:
-Xbox One
-PC (Windows 10)Megjelenés:
Alap kiadás - október 11.
Ultimate Edition - Október 7.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest