Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz Csaba_20_ #3492 üzenetére

    Akkor ezentúl azt írom a számlára, hogy max 65w, max 65 nm, min cpu sped 2,0GHz, min bus speed 800 MHz, min L2 1MB, x86 és csókolom.

    Nem csak törvények kellenek. Mert magukban csak egy lapra írt valami. De először legyen törvény és lehessen őket betartatni.
    Amúgy egy magyarországi per szerinted gyors? Ha gyorsan is megy másodfokig legalább másfél év. De ettől itthon messze állunk.

    Tudom mit szeretnék. De mivel nem vagyok sem jogalkotó, sem jog gyakorló ezért rábiznám ezt a szakemberekre. Vagy felhagyok a mostani élettemel és elmegyek képviselőnek. Eggyel több vagy kevesebb hülye oly mindegy.
    A mistralos vezetők, meg a blifish-s arcokat ez nem érdekli. Nekik megvolt a nagy pénz ebbe. Aztán pont a rossz és/vagy lassú törvények miatt léptek. Neked van arról tudomásod az ottani fönököknek lett valami baja? Vagy a bedőlt nagykerek vezetőinek lett valami baja? Sőt itthon megteheti, hogy másnap más cégnéven újrakezdje az egészet. Én erről beszélek.

    Pont ezt mondom. Ezért vagy azért sajna nem ömlik vissza a szar. Az én és kiskerek nyakán szokott maradni.
    Mondjuk azt sem értem minek a nagyker. Feleslegesen drágitja a terméket és + még egy hibaforrás a szerkezetben. Ha erre tudsz valamit azt szivesen meghalgatom.

    Te mondtad, hogy mindig a törvénynek megfelelően kell eljárni. A bókot köszönöm, de sem most sem akkor nem arra játszom, hogy a vevőt átverjem.
    Ha erre játszanék nem irogatnék ide. kussolnék és csendben lopnék, csalnék.
    Jó pár hsz-l előbb írtam ha lehet egy békebeli szatócsboltot csinálnék. Én ebben látom a jövőt.
    Nem rossz indulatból írtam, csak hogy lásd én/más mennyire előrébb gondolkozik mint a törvényalkotó.
    Másik példa. Ugyan most még az euró bevezetésétől messze állunk. De! Vesz valaki nála valamit forintért. Majd 3 év múlva euró lesz. Ott milyen összeget kell vissza adnom? Mi alapján és ki szabja meg az átváltást? Mert nyilván valami váltószámnak kell lennia. Kivéve akkor ha az euró forint átváltása a váltáskor 1:1 nem lesz.

    Nem erre kéne kihegyezni. Igen vannak benne korszerütlen nem oda való dolgok. Nem nyavajogni meg szájat tépni kellene. Hanem az a rakás majom dolgozzon a pénzért akik döntési pozicióban vannak.
    Sarkithatod és ironizálhatsz te a kiskrekre. De itthon ez az ipart, üzletágat lassan el lepi a szar. Leírtam és linkeltem sok nagykeres keret szerzödést, hogy lássátok. De többre nem mentem vele. Csak ugyanazt fújod. A kisker fizessen.
    Elnézést, hogy feltartottalak. Gondolom nehéz lenne kicsit a mi helyzetünkbe képzelni magad.
    Ezért mondtam azt, hogy én vagyok/voltam vevő, most kicsit eladó. De csak a vevő szemszögéből ezt nem lehet (föleg ha nem akarod) átlátni.

    Arra a felvetésre azért nem válaszoltál, hogy tőlem a jog elvárja, hogy egy terméket csont ugyanolyanra cseréljek. Akkor én a vevőtöl miért nem várhatom el, hogy ugyanúgy hozza vissza azt mint mikor elvitte?

    #3495: a tv világos kötelezettségeket ró a kiskerre. Nem én vállalom be mit szeretnék mit nem. De az tényleg nem járja, ha 3 év jótállásal adom akkor nagy valószinüség szerint vissza kell adnom a pénzt (amit én nem kapok meg). Ha egy évet vállalok meg köcsög lehúzós vagyok, mert megkárositom a vásárlót.
    De ha te tudsz megoldást, vagy van ötletet szivesen olvasom. Mert én ezért jöttem ide, ezért kapcsolódtam be a beszélgetésbe.

    [ Szerkesztve ]

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák