Új hozzászólás Aktív témák

  • itouchfan

    senior tag

    válasz LanyUs #73579 üzenetére

    Köszi, közben utánaolvastam mélyebben is, talán annyira nem vészes pláne, ha az elején el van kapva. Amit biztos fogok csinálni a következő időszakban az még több (eddig is napi 1, de inkább 2 megvolt), fokozott nyújtás a comb és a csípő körüli izmok körül. Aztán hosszabb távon 2-3 hét múlva valószínűleg egy futó mozgáselemzés (és ott kapott korrekciós gyakorlatsor beépítése a napirendbe) és egy új terepcipő vásárlás szükséges lesz, mert ez a Nike Wildhorse nem rossz, de egyrészt a befelé dőlésre hajlamos bokám sajnos bedől benne, amire azt írják, hogy kockázati tényező lehet, plusz nem is csillapít annyira jól. Lehet, hogy egy HOKA Speedgoat vagy Challenger lesz, amit megpróbálok. Csak ne lenne olyan mocsok drága.
    Azt gondoltam, hogy heti szinten nem tolom túl, eddig is ilyen 30-35-40 km közti hetek voltak + mellette 3-5 óra bringás edzés (görgő vagy kint) + az erősítés, de most utánagondolva múlt szombat - most szombatig ment több mint 60 km, abból 30+ terepen, szinttel, és ez az ugrás most lehet, hogy sok volt. Pedig nem éreztem soknak, friss voltam, ízületek, izmok rendben, de hát ez van, úgy tűnik, kijönnek a gyenge pontok már ilyen szolid terhelés esetén is.

    „Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Új hozzászólás Aktív témák