Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    Pulzusmérő övre visszatérve: ahogy sejtettem az előző posztomban, az volt a baj, nem záródott rendesen az elemfedél tartó, emiatt lett egy icipici nyílás, ahol utat talált magának az izzadtság, vagy párásodni kezdett emiatt, de a lényeg, hogy az elemen is víz volt. Emiatt mért baromságokat. A mai kis felmérőmre már úgy mentem, hogy rendesen rögzítettem a tartót, nem is mért baromságokat... Még jó, hogy most hívott a futár, hogy ma hozza a másikat, amit újonnan rendeltem...

    Viszont egy év után kivettem a dobozából az akkor újonnan vásárolt Adidas Adizero Tempo cipőmet, letéptem róla a matricát és elrebegtem neki egy imát, hogy "felmérőre mennék, baromi edzetlen vagyok, kérlek segíts!". Nagy tróger voltam, az elmúlt hónapban 90 km-t futottam, holott volt ebben az évben nem egy 200+-os hónapom is, így nagyon szégyelltem magamat a lustaságomért. Emiatt úgy döntöttem, hogy megterhelem magam egy 10.5-ös felmérővel, hogy mit tudnék most. Emlékeztem, hogy anno többen ajánlották ezt a cipőt, mert elég gyors, hát úgy döntöttem, ne porosodjon, hátha egyensúlyba hozza az edzetlenségemet a gyorsaságával.
    Az elején egyből az tűnt fel, hogy olyan furán, hidegnek éreztem a lábfejemet, mintha az első 100 méteren rögtön átfújt volna rajta a szél. Nem mondom, hogy rossz volt, csak olyan fura. A második kellemetlenség az volt, hogy vastagabb zokniba nem biztos, hogy jó méretválasztás az, amit általában szoktam húzni, így asszem' vagy vékony zoknival fogom használni, vagy csak nyáron, de vastaggal semmiképp, ugyanis csúcsosodik az elején a cipő, törte a középső lábujjamat.
    Viszont pozitívum, hogy szembeszélnél is megmaradt a tempom, amikor meg hátulról fújt, akkor csak úgy süvítettem. A végeredmény 4:29-es pace lett 10.5 km-en.

    Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!

Új hozzászólás Aktív témák