Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Never79

    tag

    Tegnap megvolt a Muzsla trail. Nem voltam még a Mátrában eddig csak átutazóban. A borús, de ideális idő ellenére nagyon szép volt a táj, bár a csúcsokon a pára miatt olyan messzire nem lehetett ellátni.

    Magát a versenyt nagyon élveztem. 1200 szint van benne, lehet nagyképűen hangzik, de nem volt vészes, mert már az első 14kmes részben sok szintet tettünk bele. Sajna kevesen voltunk, 250 nevezőből csak kb 80-90 ember jött el.

    A Muzslára fejben felkészültem, ezért az elejét nem akartam elfutni. Mátrakeresztesi frissítőpont után jött a móka a kaptató, de kipihentem magamn 9-10 perces kilikben 😂. Alapvetően szerintem a keleti oldalról nem nehéz a Muzsla (persze nem mindegy mennyi van az ember lábába), genyó, mert hosszú, de igazán kapaszkodni csak az utolsó 300-400 méteren kell. Meg talán kezd beérni lassan, hogy hetente azért megpróbálok 1000 szintet beletenni a futásokba, csak nyáron maradt el ez, mikor az aszfaltosra készültem. Lefelé viszont kemény volt számomra. Van egy betegségem (jobb oldali bénulás), ami a lábamat is érinti, és így a stabilitás érzékem nem olyan jó. Itt viszont kurv@ technikás lefelé, meredek, nagy kövek amiket nem lehet átugrani, kis kövek, amiken megcsúszik az ember. Itt egy csaj megelőzött. Öröm volt nézni, ahogy lefelé szögdécselt.

    Érdekes volt, hogy 13-14 kmtől a célig egyedül futottam, csak 2 srácot előztem meg, s olyan érzésem volt, mintha edzést nyomnék.

    1 amatőr hibát követtem el, de azt 2x is, hogy mentem a "tömeggel", s letértem az útról. Szerencsére csak 100-100 métert tettem bele. Mentségemre szóljon, elterelte a figyelmemet egy Ms. Motiváció kerek hátulja is :U :D.

    4 órát terveztem 3:35 lett, amivel elégedett vagyok.

    Tomcica, Chuck Norris gratulálok nektek. :R

Új hozzászólás Aktív témák