Új hozzászólás Aktív témák

  • LanyUs

    senior tag

    válasz Alg #24792 üzenetére

    concret_hp, beltram: gratulálok, gyorsan lezavartátok, siettetek valahová? :DDD
    Alg: Neked is gratula, büszke lehetsz rá. Néha engem is hátráltatnak hasonló testi akadályok. Erre próbáltam utalni a múltkor, hogy okozzon örömet a futás. Ezek voltak a körülmények, én örülnék a helyedben :C A túracipő igen Merrell Moab GTX :) (47-es méret), az egyetlen, ami nem volt kicsi a 45/46-os lábamra.

    Pécsi Hervisben kocogtam próbaképpen néhány típusban ma délelőtt, sajnos 21 km tesztre nem volt lehetőség :) :
    Asics Gel Nimbus 18: bár azt írtam nem estem hasra tőle elsőre árához képest ( 55e ), a cipő tetszik. Bár neutrális és a lábam enyhén pronál, de futás közben mégis stabilan tartja a bokát/talpam, emellett kényelmesen párnázott. Nagyon hasonló érzésem volt benne, mint a Kayano 20-ban, ami szintén nem olcsó ( 50e ). 48-as kellene mindkettőből, tehát 1-2 számmal nagyobb ajánlott. Szerintem akiknek ilyen van tuti nagyon elégedett vele.

    Asics Gel Innovate 7: lábfejnél széles, ezért a 46-os majdnem jó volt, viszont picit rövid, de a 47-esből már kijárna a sarok. Érezhető a kevesebb csillapítás. A párnázott talpbetét nagyon hangsúlyos, nekem bántóan nyomta a talpam már. Túlpronáló stílus előnyben.

    Adidas Revenge Boost: szintén pronálóknak. Viszonylag zömök, nehéz cipő, de stabilan tartja a bokát. Talán kezdőknek találták ki, akik még helytelen technikával futnak. Ára is meglehetősen magas 33e.

Új hozzászólás Aktív témák