Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    Gratula mindenkinek, ez jó hétvége volt többeteknek is úgy néz ki! :)

    Kicsit vissza a mindennapokba, két kérdésem volna. A Suunto movescount elapsed vagy moving time-ot mér, tudja valaki? Stravanál létezik ez a kettő fogalom, tehát kivágja ha álldogálsz (vagy ha mondjuk gps hiba miatt azt hiszi, hogy álltál) így félek, meglehetősen irreális idők jöhetnek néha ki. Futottam ma egy tempósabb fm-et és kíváncsi vagyok mennyire lett pb, persze minden gps- meg órahiba stb disclaimer mellett de vagy 3 helyen is álldogáltam kicsit lámpánál főleg a váci / 2-es kereszteződésnél, és jó lenne tudni hányadán állok. A vivicittát nem terveztem megtolni erősen de ha pb gyanús és a jobb lábammal kelek fel akkor talán érdemes.

    Más, keresek valami éremtartót mert az előszobai fogast inkább a ruháéknak kéne visszaadnom ne folyton verjem le a vasakat. Azért fiókba se szívesen tenném őket. Találtam egy vagányat ami méregdrága és nem is szállítják ki ide. Hasonló létezik itthon is de az meg fából, olcsónak ez sem olcsó de a duzzogva megfizethető kategória de ki tudja mennyire tartós.
    A falra akasztósokat nem szeretem, az összes ugyanaz a ronda design és idétlennél idétlenebb szövegek vannak rájuk írva mintha legalább dobogós helyekre kapott cuccokat akasztana rá az ember. Ez az asztali verzió jobban tetszik de alternatívát nem találtam. Esetleg ismeri ezeket, főleg utóbbit valaki élőben mennyire jó, vagy van más alternatíva?

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák