Új hozzászólás Aktív témák

  • Ear001

    addikt

    válasz abéla #101464 üzenetére

    Kedves-meleg-lendületes: Viablue Ep-7 szereld magad kivitel. (ugye milyen abszurd egy lan kábelre ilyen jelzőket használni, amikor tuti, hogy nem emelnek mélyben, ami a meleg hangzáshoz kell, hiszen semmit sem csinálhatnak, mert egyesek meg nullák futkosnak csak rajtuk, vagy?)

    A másik meg egy barátomtól:

    Na jó, bedobok én is egy titkos tippet :napsut: Ez annyira titkos, hogy még senkinek sem árultam el eddig. :rolleyes:

    Végig próbálva jó pár lan kábelt, (nekem pl. a vention, meg a supra sem volt meggyőző), ami tetszett, baromi drága volt (100 felett) Így elég sok próbálkozás után 2 kábel mégis bejött. Az egyik az itt is említett méterre is kapható Viablue, jó dugókkal, barátságos, melegebb, testesebb karakter, nem túl feszes baszusokkal, de ami a titkos tipp az a Draka egyik kábele (1eft/m) megszabadítva a műanyag köpenytől, teflonszalaggal betekerve. Nem én találtam ki, ismeretségi körből jött egy, és telibe talált, az én rendszeremen kívül még 4 helyen. Bevallom nem próbáltam ki gyári köpenyben, mert ha fel van dugózva , akkor utólag már nem lehet normálisan megcsinálni, nem kockáztattam, jött a teflon. Már csak azért is, mert előtte volt már 2 féle draka próbán, bár nem pont ez, de azok nem jöttek be (precíz, de kemény, hidegebb hangú volt az egyik, a régebbi meg úgy ahogy van pocsék). Szóval ez maradt, kb. 10eft-ban van 1 méteres, és számomra simán pótolja a két 100eft feletti lant. A Viablue meg a konyhai streameren teszi a dolgát.
    Beteszem a fotót, ha valakinek van türelme, vadásszon rá, nincs rá garancia, hogy ugyan így beválik, de hátha. :smile32:"



Új hozzászólás Aktív témák