Új hozzászólás Aktív témák

  • (ÉN)közPONT

    senior tag

    válasz Nimda #443 üzenetére

    Ez nem így mükődik ..addig sütöd amig szint kap és a hús villa csak úgy belecsúszik.

    Én úgy csinálom ,hogy fogom a csirkemellet befűszerezem és hagyom állni 1 órát a sós szöldfüszeres /sáfrányos füszerekben ...utána hevitek egy teflon serpenyőben kb fél deci oliva olajat és beleteszem a csirkemelleket és nagy lángon hirtelen mind a két oldalát kicsit ''''odakapatom'''' épp csak annyira ,hogy szint kapjon ,utána irány a vágódeszka ott ügyesen két vékony szeletre vágom egy igen éles késsel és közepes tűzőn pirosra sütőm !
    Ha ügyes vagy nem tudod elrontani így nem lessz száraz + szint kap és kivül / belül is meg lessz az ízhatás. :C

    Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black

Új hozzászólás Aktív témák