Új hozzászólás Aktív témák

  • _Yvorl_

    tag

    válasz _Yvorl_ #429 üzenetére

    Olasz recept:

    Fél kiló gomba:
    30 dkg fött füstölt tarja.
    egy kis csomag parmezán
    1 kicsi főző tejszin
    1-2 fej hagyma
    1-2 tojás

    A hagymát apróravágjuk kevés olajon megdinszteljük
    ha megvan rádobjuk a kockáravágott tarját és felöntjük a tejszinnel, valamint teszés szerint kevés vizzel higíthatjuk. (vigyázzunk mert ha friss gombát használink az sok levet ereszt, így nem sok vízre van szükség)
    pár perc egybepárolódás után belerakjuk a megpucolt és apróra vágott gombát
    tojást felütjük és összekeverjük, mintha tántottát készitenénk és ráöntjük, valamint a kis csomag reszelt parmezánt is beleszórjuk.
    4-5 percig rotyogtatjuk.

    Bármiylen olasz tésztával tálalhatjuk (spagetti, tortellini, ravioli, gnocci ...)
    :DD

    You can't teach new tricks to an old GOD!

Új hozzászólás Aktív témák