Új hozzászólás Aktív témák

  • Thulcandra

    senior tag

    válasz I_Am #263 üzenetére

    Attól függ milyen kagyló :D

    Vendéglátásban dolgoztam sokat, de flambírozott kagylóról nem hallottam soha :))

    Az osztriga az egyik menő kagyló, melyről sokat hallani, hogy afrodiziákum meg minden, meg ínyenc, -egyébként broaff- ezt nyersen, élve tálalják, citromot rá, azt szürcs. mint a takony... Vigyázni kell hol fogyasztod, ha nem friss, 1-2 napig is rosszul lehetsz, ha meg allergiás vagy rá, még rosszab.

    A másik ismert cucc a fekete kagyló, na ezt főzni szokták, s nagyon sokféleképpen tálalható, különböző szószokkal általában.

    Én személy szerint csak főtt kagylót eszek, leginkább paradicsommártással, meg tészta, sajt :D

    " Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

Új hozzászólás Aktív témák