Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz helixP #48849 üzenetére
Koszi, akkor mar bekepzelem hogy nem jok a kepek.
Az vizszintesseggel ugy latszik bajom van, bar ha a foldre teszem ott nem latom ugy ahogy kell, hasalni meg nem szandekozom
De ahol rendesen latom, ott meg ugy tunik mintha vizszintes lenne..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
w333
félisten
(#48850) akooos és (#48851) ADAM1337
Köszi
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
TomiJordi
tag
válasz bebolint98 #48821 üzenetére
Sziasztok mar régjártam itt szombat óta nemvolt internet a vihar miatt
Nagyon sok szép képet töltötetek fel alig bírom vissza nézni☺
Engem meggyőzöt ez a xiaomi tetszenek a képei az s5 helyet még ezen gondolkotam
Armatura:szép torony jókamerája van az s7 nekAryon87:az esti képek nagyon tetszenek hangulatosak szépek a szinek👌👌
w333:a napfelkeltésnek szépek a szinei várom a többi képet.az iphonet lecserélted xiaomire?melyiknek jobb a kamerája szerinted csak kíváncsiságból
tzsolesz:jóképek lettekcsak ahogy Jack Oneill is írta a fehéregyen súlyon alíthatsz,hogy szebek legyenek a szinek
A helytelen írásért elnézés
olympus E-420,LG G4,gitup git2 silver Elnézést a helytelen írásért Slovakia magyarként kicsit nehéz
-
natë
nagyúr
-
addikt
válasz tzsolesz #48853 üzenetére
Ennek az S5-nek úgy látom nagyon jó kamerája van, szerintem nappal jobb képeket csinál az S7nél is.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
sixpak
nagyúr
válasz bebolint98 #48863 üzenetére
Komolyan felmásztál oda?
Kemény vagy, én már egy kisszéken is szédülök.
Jó képek....https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Aryon87
félisten
Az de komoly. Amugy en is fel akarok menni a 10. tetejere, baromi jo kepek lehetnenek onnan. Csak nemtom, ki is lehet menni, es hogy mennyire "biztonsagos"?
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
bebolint98
tag
válasz sixpak #48864 üzenetére
Kötelező középiskolai nyári gyakorlat van, és az Antenna Hungária-nál vagyok 1 hónapig, így felmegyünk ilyen helyekre is.
Aryon87 A ház tetején biztonságos volt, mert ott azért van egy kis perem, és nem is a legszélén álltam, hogy fel lehet-e oda menni azt nem tudom. Viszont a toronyból már kicsit féltem, hogy kiejtem a telefont a kezemből. Hármashatár-hegyi adótoronyból is van pár képem az nem a legjobbak mert szembefény volt, de lehet majd rakok fel egyet-kettőt.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
"DNG + Adobe Lightroom Mobile"
Azaz szerkesztett fotó. Annak van saját topic-ja.
-
bebolint98
tag
Tudom. Viszont megkérdeztem BigBlackDog-ot, hogy lehet-e felrakni ilyen képeket, és azt írta , hogy alapvető feldolgozáson átesett rawból előállított jpegek is bekerülnek ide. De akkor majd BigBlackDog törli őket.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Hopkins95 #48862 üzenetére
Na ezt jo olvasni Nekem is S5 van es baromi jo kepeket lehet vele kesziteni. Aki ert a fotozashoz,az plane. Viszont azert nem jobb,mint az S7,inkabb azt mondanam,hogy a nappali kepekben nem sok a kulonbseg. Inkabb a rossz fenyviszonyokal job ki a kulonbseg termeszetesen az S7 javara. De ezt leszamitva csinaltam en is olyan kepeket S5-tel,hogy tatva maradt a szam
-
HardRic
addikt
Nagyon zöldesek és életlenek szegények, pedig nem rossz alapanyagot tol ki magából a telefon. Lightroomban érdemes föntről lefele mindent állítgatni olyanra amíg meg nem tetszik a szemednek.
-
TomiJordi
tag
válasz Armatura #48861 üzenetére
Az első kép elég homályos de a többi elégjók az utolsó két virágos tetszik igaz ha belenagyít az ember akor lása a 12mpx de ha nem nagyítbele vagy csak egy kicsit akor tökéletes.az s5 után s7 szeretnék az s6 kihagyom☺
olympus E-420,LG G4,gitup git2 silver Elnézést a helytelen írásért Slovakia magyarként kicsit nehéz
-
ToniSoprano
addikt
válasz Quqesz #48871 üzenetére
HDR-rel készült mindegyik kép? Nekem főleg az első képnél már túl élénkek a színek főleg a bal oldali gépen a piros. Egyébként jó kepek.
Nem tudom láttatok -e már ilyen állapotú oldalkocsis Pannóniát, Szegeden futottam bele borfesztivál alatt, azt hittem lehidalok, olyan gyönyörű látvány szerintem:
[link]
[link]
[link]Samu J5
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz ToniSoprano #48879 üzenetére
Láttam, bizony, bár az Általad fotózott állapot szebb és a fotód is jobban sikerült (ezt csak ellőttem, nem bemutatásra szántam ). Viszont poén, hogy pont mostanában láttam én is
[ Szerkesztve ]
-
Armatura
tag
válasz TomiJordi #48877 üzenetére
Igaz,de legalább nem lehet belekötni,hogy tulélesìtett.
Megtetszett a hangulata,ezért raktam csak fel.
A többinél nagyìtás után mi a gond?Péter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
-
ToniSoprano
addikt
válasz helixP #48880 üzenetére
Ja ezek szerint így simán otthagyják kinn őrizetlenül, amin csodálkoztam. Mondjuk ha megnézed én ezeket még május közepén lőttem a Tiszapart környékén.
Még ez év március 14-én készültek egy horgásztavon, hideg volt még kabátba voltak az emberek, de kicsit kisütött a nap. Azt vettem észre hogy a kamera balra mos, jobban mint jobbra:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Egyébként ezek jó képek? (Megfelelne nekem csak az a bajom hogy a kamera balra kicsit jobban mos mint jobbra.) Ennél a képnél látni a bal oldali erősebb mosást: [link] Ez a baloldali mosás szerintetek kamera hiba lehet, érdemes szervízbe vinni, vagy olcsó termék esetén gyárilag ilyen lehet mind?
Samu j5
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz ToniSoprano #48882 üzenetére
Szerintem "technikailag" jó képek, igen
Nekem ugyan olyan homályosodás volt S5-tel, mint Nálad, csak a jobb oldalon, főleg az alsó sarokban és talán kisebb mértékben, főleg végtelen fókusznál. 1 2 (mondjuk ezeken pont nem annyira észrevehető). Épp vakartam a fejemet, hogy el kéne vinni szervizbe, aztán egyszer csak eltűnt, és azóta se jött elő (kopp-kopp-kopp)[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz ToniSoprano #48879 üzenetére
Nem hdr-es egyik sem. Viszont az a repülő tényleg ilyen rikító színre lett festve. Fotózás terén pedig távolabbi képeknél számolni kell a feláramló forró levegővel is(ez okozza a délibábot is), mert ez is tud rontani a képek minőségén...láttam már én is a mocit menet közben.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
ToniSoprano
addikt
válasz Quqesz #48885 üzenetére
Nekem a felhők színével együtt van egy kis természetellenesség valahogy az összképben a színekben az első képen, ez a gyári alkalmazással készült, nem lett feltolva kicsit színszaturáció? Eddig a G4-nél ezt nem tapasztaltam, de lehet csak én érzem így... (Az is lehet manuálisan befokuszáltál a színes repülőre.) nem tudom nekem valami fura a képen.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz ToniSoprano #48886 üzenetére
Gyári alkalmazás,auto mód.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
w333
félisten
(#48892) umfrider és (#48893) ADAM1337
Köszi !
Pedig nagyon rossz idő volt, durván fújt a szél és még a nap sem sütött !
-
umfrider
senior tag
-
w333
félisten
válasz helixP #48897 üzenetére
Köszi ... és igen HDR (PRO)
Mutatók egy pár beállítást, hátha valakit érdekel hogy mit tud !
58k pénzt maximálisan megért 2 év hazai garanciával !
Hamarosan lesz még 1 mert a gyereknek is kell egy Mi4 (csak ne fogyjon el)
(#48898) ADAM1337
Kamera alkalmzásból is meg lehet nyitni a beállításait !
Második képen látszik alul a fogaskerék !
(#48899) Aryon87
Kicsit én is meglepődtem, nem erre számítottam, de tényleg nem rossz !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest