Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz Armatura #48764 üzenetére
Rendben, elfogadom, de nem értem.
Mi ez valami elcseszett hölgyklub?
Ahol a bf szóra (amit ráadásul nem címeztem senkinek) általános közfelháborodás tör ki...BBD, törölnéd/szerkesztenéd az egész fostengert, ami kialakult emiatt?
Feleslegesnek tartom tovább ragozni, aki akarta az megértette, aki nem az így járt.Rakok képet is, hogy ne csak OFF legyen részemről. Művészi értékeket felesleges keresni, mint már említettem, nekem sem arról szól a topik.
LG V10.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
TomiJordi
tag
válasz Armatura #48861 üzenetére
Az első kép elég homályos de a többi elégjók az utolsó két virágos tetszik igaz ha belenagyít az ember akor lása a 12mpx de ha nem nagyítbele vagy csak egy kicsit akor tökéletes.az s5 után s7 szeretnék az s6 kihagyom☺
olympus E-420,LG G4,gitup git2 silver Elnézést a helytelen írásért Slovakia magyarként kicsit nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest