Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
umfrider
senior tag
válasz Aryon87 #48074 üzenetére
A 'távoli templom' nekem ok, a többi nem igazán. Ugyan ebből még a wide is jó.
[ Szerkesztve ]
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
Aryon87
félisten
Es most?
sör[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #48375 üzenetére
Nem szabad feladni ...
Beállítások / alkalmazások / összes / Kamera és töröld az "Adatokat"
Ez visszaállítja a kamerát az alap állapotba, hátha csak ennyi a gond !
(#48377) Ricardo
Van rá esély ... olyan vékonyan és precízen teszik rá hogy nem is látszik !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Aryon87
félisten
válasz hacki87 #48380 üzenetére
Amit elvileg engedelyeztem is.
Irgum:
Szifon es Samu a legutolsobtelo amit vennek..Mindegy, egyelore hanyagolom a fotomegosztast, nem egetem magam foloslegesen. Inkabb gyonyorkodok az tobbiek kepeiben..
Semmi foliara utalo jelet nem latok, hiaba nezem..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
umfrider
senior tag
válasz Ricardo #48377 üzenetére
Nekem a Z3 Compactomon csak akkor tűnt fel, h van, mikor 6 hónap után rá akartam tenni egyet, de nem tapadt oda. Körzővel tudtam csak leoperálni a gyárit. Persze ezt nem ajánlom.
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
toto0569
addikt
válasz BigBlackDog #48382 üzenetére
Biztos,hogy válogatják.Nekem is kell Van olyan,hogy 100-150 képből csak 3-5 db kerül fel.És hát a makrók is...mindig mozognak.
-
Aryon87
félisten
válasz BigBlackDog #48385 üzenetére
Csutortokon keszulok a citadellara es este a varba.
Egy G4-es forumtars is lehet jon.
Amik "versenybe" lennenek: G4, G5, i6, P8LXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
umfrider
senior tag
Esetleg van valaki szegedi? Vaaaagy pécsi?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Háztartási gépek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- FOTÓS beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.