Hirdetés
- PlayStation 5
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Elite: Dangerous
- Elden Ring
- Nintendo Switch
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Aktív témák
-
rlazol
veterán
ha direkt is csinálta, zseniálisan kiszámolták h pont hogy lehet az edzés végén kritikus helyen Pole-ban... Véletlenek egybeesése vagy szándékos trükk? Soha nem mossa le az utóbbit, sajnos.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Integra
titán
pfű de nagy diszno ez a surmó
aztamindenit.... lesz itt nagy nyilatkozatháború...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
SzalaiG
addikt
Gratula Schumi! Minden téren nagy!
-
aesir
veterán
Most még tessék azt is kihozni, hogy Massa is taktikai okokból, direkt ment a falba.
Motorfékes féktávon beszitált mindkét Ferrari hátulja, ennyi.Van saját életem...
-
etap
csendes tag
Michael Sünbakkerbe beleverhetne már a villám egyszer!
Ezt nevezik sportembernek? Szégyen...... -
Motion_Blur
félisten
2003 Nürburgring már úgyis lejárt lemez, tessék ittvan, lehet élvezni rá újabb 3-4 évig!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
slayer006
addikt
kár, hogy nincs köpést imitálló smiley
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
törölt tag
sztem is Alonso-é a Pole, de nem lett.
Viszont 3tizedet elvenni a gázt..sem gyenge..elvégre bármi is lehet abban a kanyarban, akár keresztben álló autó is..
sztem Flavio zúzta Alonso fülét hogy kicsit húzza beljebb és küldje be mert el fog férni
én sem tartom magam efogultnak, de vigyorgok mint körte, mert váratlan húzás volt.
..és még akár valós hiba is lehet.
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
válasz Motion_Blur #4076 üzenetére
Nekem az a furcsa hogy a ferrari szurkolók a csalásra is büszkék lenne pár hozzászólás alapján, nyugtass meg hogy nem mindenki örült az esetnek nálatok csak az első helynek. Gondolom ha nem rontja el még nagyobb örömötök is lett volna..vagyis remélem.
-
ronaldo
őstag
Azt a kameraállást majd mutasd meg nekem is amiből úgy látszott, hogy be tud fordulni. Rosszul fordult rá az egészre. Vagyis túl közel volt a jobboldali falhoz, és úgy nem lehet bekanyarodni. Elrontotta, és viszonylag szépen fogta meg, mert az ideális ívhez köze nem volt. Egyébként én is sejtettem(mielőtt fórumra jöttem) hogy meglesz az anyázás. De akár milyen szimpatizáns az illető, nem árt ha néha gondolkozik -> belső kamerát érdemes végigfigyelni. Minden van ott, csak nem tudatosság. Másodszor pedig... érdekes, hogy mindenki elfelejti azt az apró tényt, hogy Monaco-ban nincsenek bukóterek. Jobbról-balról kb 5cm-vel kerülte el a falat. Biztos, így kiszámolja, nem? Lassúnak tűnik, de 80-120-al mehetett. Nem lehet kiszámolni előre, és akarattal annyival megállni előtte. Nem kockáztat ilyet. Ha nekicsapja a falnak, akkor megbaszhatja a pole-ját. Béláim, gondolkozzunk ;) (egyébként mindenki azt hiszi, hogy nem lehet hibázni monacoban -> dehogynem lehet, csak ha elmérted/rosszul fordultál rá, akkor le kell lassítanod, és alá kell szedned. tucatnyi ilyen esetet lehetett látni most az időmérőn is. más dolog, hogy pont ott nem. Bár igazából nem hiszem, hogy Schumi védelemre szorul. Aki utálta az ezután is fogja, akinek meg csak egy pici hiányzott hozzá, annak meg itt a ragyogó alkalom...
-
Pá
addikt
Szerintem a megcsúszás nem direkt volt. Azt nem lehet előre így kiszámolni, hogy pont pole-ban lesz, Alonsoék pont mögötte fognak jönni stb. Pl Kimi is be tudta fejezni előtte a második gyors körét, mivan ha akkor gyorsabb Schuiminál?
Szóval szerintem a megcsúszás véletlen volt, viszont utána tovább mehetett volna.
Mondjuk az mondta az interjúban, hogy nem akart szembe tolatni a forgalommal, hát azt nehéz eldönteni, végül is kanyarban tényleg lehet hogy nem lett volna okos ötlet elkezdeni tolatgatni, ha ezzel okoz egy balesetet akkor aztán kapott volna a fejére.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Peat;)
veterán
válasz #70869248 #4078 üzenetére
Sárga zászlónál én úgy tudom a pálya járható csak akadályok lehetnek. Ha teljesen elállja akkor már piros nem? Mind1, a lényeg nem ez hanem hogy nem a leggyorsabb és ma legjobban teljesítő ó van az első helyen. Alonsot lesz ami motiválja ami engem zavar...mert bármennyire nem szeretem jó pilóta.
-
AMD!4ever
őstag
Most aki utálja Schumit, biztos szidja
Én csipem,és örülök hogy első ettöl függetlenül,szerintem csak simán félreállt,direktHiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
zoa
tag
válasz simonzé #4048 üzenetére
Abban en is egyetertek hogy ezt be lehetett venni es ezt nem igy kellett volna eldonteni.
Bar abban igaza volt hogy hatratolatni meg neccesebb lett volna.
Kar volt erte kivancsi lettem volna az idoeredmenyekre....
De sebajj majd ha versenyen maga mogott tudja tartani f@axkepu Lonsikat akkor mindenki elfelejti...
De az a baj meg ezzel is hogy Raikonnen nem a masodik vagy nem elso
De azert hajra Ferrari
Forza Ferrari
Ja es Massa meg bekaphatja
[Szerkesztve]Kedvenc szinem a szivarvany
-
Markgx10
őstag
Most én is hallgathatom a haveroktól holnap a verseny alatt, hogy direkt volt és az a gáz, hogy egyértelműen megcáfolni sem lehet Meg akármilyen Ferrari hívő vagyok és azt állítom, hogy véletlen volt, azért titkon ott van, hogy nem biztos.
Egy az fix: még ilyen szarul nem éreztem magam egy Schumacher pole után. Máskor itt ugrálok örömömben, de most nem megy. Na mindegy, csak mondom leírom már... -
eXodus
őstag
Alonso versenytemóban esett be a kanyarba sárga zászló ellenére. (A többiek meg már előtte fékeztek) Ez is szabálytalan, nem?
-
ronaldo
őstag
válasz hobizoli #4085 üzenetére
Pont te írtad a visszatolatást. Már neharagudj, de ennél nagyobb baromságot életembe nem hallottam. Majd ott a kocsi körül elkezdenek futkozni az emberkék, mikor 100km/h-val csapódnak be a kanyarba a többiek. Jómagam megnéztem a videót többször, (illetve visszalassították) és úgy nyilatkoztam. De szerintem te még az is lehet, hogy nem is láttad. De ne legyen így...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest