Hirdetés
Aktív témák
-
Integra
titán
ezért döglik meg az f1
[link]
és nem kár érte...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Motion_Blur
félisten
válasz DaveNo1 #3608 üzenetére
Nem értem, hogy ez miért baj
Raikkonen a legjobb csapatot fogja választani, és nem az alapján dönt, hogy évi 5 millával többet/kevesebbet kap. Ő vb akar lenni, vagy legalább versenyben lenni a vb-i címért.
Szerintem minden attól függ, hogy Schumi vb lesz-e. Ha igen, akkor szabad az út Kimi-nek. Kérdés, hogy mikor dől el a cím, illetve, hogy Schumi vár-e addíg.Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Ste
addikt
érdemes volt a futam utáni interjúban Schumi arcát figyelni. El sem hitte, hogy csak második volt és látszott rajta, hogy teljesen eldöbbetntették a történtek. Valószínű padlógázzal sem tudta utólérni Alonsót és ez eléggé elkenhette
-
Motion_Blur
félisten
Igen, amikor Alonso után kérdezték, fehér volt, mint a fal és olyan képet vágott, amit én még nem láttam tőle
Szerintem nagyon bízott a győzelemben, ami teljesen reálisnak is tűnt a péntek, szombat alapján.Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Schumacher szerdán és csütörtökön teszteléssel folytatja a munkát Fioranóban.
„Látható volt, hogy milyen fontos az állandó fejlesztés. Csak akkor maradhatunk versenyképesek, ha fáradhatatlanul a legkisebb felismerésen is dolgozunk. Biztos, hogy nem fogunk visszavenni.” – ígérte a hétszeres világbajnok.
DigitXT: én is várom, de félek is tőle, ott akármi megtörténhet
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
DigitXT
nagyúr
válasz Motion_Blur #3610 üzenetére
Az olaszok nem normálisak...
B*szottul eltúlozzák, de hát ilyenek az újságírók... Meg a kommentátorok: verseny közben mondták azt is, hogy ''Á, simán meglesz ez Schuminak...'', aztán meg azt, hogy ''Á, simán meglesz ez Alonsonak...''; ezek között aludtam el picit. -
DigitXT
nagyúr
ott biztosan nagyon fognak gyúrni a pole-ra
Elemezgették szagértőink, hogy talán itt is azt kellett volna. Elvileg képesek a pole-ra, csak az a szívás (nekünk), hogy a Renault-ban is megvan ugyanez a potenciál... De legalább izgi időmérő lesz, a futamot meg meglátjuk utána. -
c.zsolti
őstag
válasz Motion_Blur #3619 üzenetére
Én már az edzés után... Sejtettem, hogy útban lesz a másik renault.
...
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #3620 üzenetére
ha jól emlékszem Verstappen nem?
-
Ste
addikt
válasz Motion_Blur #3620 üzenetére
a legjobb akkor is a két cikázó Midland volt
életveszélyes dolgokat műveletek
Montoyán akadtam ki a legjobban
felültetni a kocsit a kerékvetőre (no meg persze saját magát is)
vajon megmondták e neki a boxban, hogy ez nem terepjáró? -
-
Motion_Blur
félisten
Ja és kiderült, hogy Raikkonen nem! integetett, hanem fájt a bal csuklója.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
DaveNo1
veterán
válasz Motion_Blur #3609 üzenetére
Szerintem Schumi tuti marad. Motivációja megvan. Idén már nyert is simán 2*, szóval versenyképes autó van alatta. Szerintem tök mind1 hogy vb-t nyer vagy sem, 7-8 neki már nem számít, szeret versenyezni ez a lényeg. Kimi meg megmondta nem Schumitól függ a jövöre, úgyhogy remélem lesz egy Schumi-Kimi szupercsapat.
You are not prepared.
-
Pá
addikt
válasz Motion_Blur #3628 üzenetére
Azt minden verseny előtt eldöntik kő-papír-ollóval.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
ToBeY
nagyúr
Egy oldalon találtam egy ilyet vajon ez izgi lehet
F1- San Marinó(belsökamerás) -
Motion_Blur
félisten
Pole lap de Fernando Alonso Barcelona 2006 [link]
Aztaszégyent mennyire tapad ez az autó! Meg persze Alonso se most kezdteStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #3634 üzenetére
Csak hogy ne felejtsük el Schumit se: [link]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #3634 üzenetére
Az már nem kifejezés hogy tapad. A 3 és az uccsó kanyar gázelvétel nélkül, szinte nyélgázon.
-
ToBeY
nagyúr
válasz Motion_Blur #3633 üzenetére
Találtam egy olyan videót hogy F1- San Marinó(belsökamerás) Vajon így izgi lehet egy egész verseny?
-
Nowhereman
őstag
válasz #70869248 #3597 üzenetére
Mondjuk az ilyen kaliberbü beruházások kissé érthetetlenek. A költség még egy Toyota kaliberü cégnek is kemény összeg. A reklámérték? Kétes, hogy mondjuk egy középkategoriásnál, ahol normális esetben jobban figyeli a csekket a kundcsaft, mint a kocsit, mennyit hoz. Vagy valahogy a Ducati sikertörténete lebeg a szemük elött, és nem látják a fájo valoságot...
apropo a gyözelmi ego kifejezéshez mit szoltok...
[Szerkesztve]Utánam a kondenzcsik!
-
törölt tag
válasz Nowhereman #3644 üzenetére
Az elgondolásom nem lehet részleteiben helyes persze, mert hát ki tudja hogy éppen melyik gyár valójában mit tervez.
De pl. most olvastam valhol hogy a Renault az F1-ben nevet akar változtatni (Nissan-ra), mert ott vmelyik autójának az lenne jó.
Tehát részleteiben nem tárgyalható, csupán fő vonalakban igaz sztem az hogy egy autógyártó cégnek, vagy több autógyártó céget összeolvasztó óriásvállalatnak másképpen forog az 'agya' mint egy rajongónak.
Nem tudom hogy egyáltalán van-e helye az érzelmi hozzáállásnak egy ilyen cég elgondolásában, de nem nagyon hiszem.
Amúgy is azt érezni hogy visszavettek az autógyárak, a rally-ban is megy a helyezkedés, a WTCC-ben is...vhogy kevesen jönnek és kevesen maradnak.
Anno mikor az ezüst nyílak felszálltak a lelátóra és megöltek sok-sok embert, akkor a Merga kivonult jó időre, de a többiek maradtak..
Most vhogy nem annyira fontos a sportsiker...van sok más módja annak hogy eljusson a vásárlóhoz egy gyár. -
Nowhereman
őstag
válasz #70869248 #3645 üzenetére
Régen közel sem voltak ilyen huzosak a költségek, és a technikát kvázi azonnal lehetet betenni az utcai verdákba. A másik, hogy nagy gyár csapata a merci 55-ös és a Renault tavalyi sikere közt nem nyert. Az pedig cirka 50 év. Ezek fényében kissé groteszk a mostani szöröstöl-böröstöl mánia...
Utánam a kondenzcsik!
-
Motion_Blur
félisten
Amit észrevettem, hogy Alonso (és gondolom a többiek sem) nem állítgat 1 körön belül. De pl. Schumi a Bahrain-i pole körén folyamatosan tekergetett mindent (fék-balance vilt az egyik gondolom, azt én is szoktam ).
Most olvasom az autóversenyes topikba, hogy valahonnan le lehet tölteni teljes futamokat, ahol csak belső kamera van, és csak motorhang.
Én meg nézhetem a Palik-Czollner sikerduótStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Chili7
őstag
A McLaren is lemond az idei vb címről:[link]
Na ez nem volt rájuk jellemző idáig; Ilyenkor olyasmit szoktak mondani, hogy kicsivel vagyunk lemaradva, meg: jövő héten mi leszünk a gyorsabbak, tulajdonképpen most is mi voltunk a gyorsabbak, csak a .... miatt, stb...
Aktív témák
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest