Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Asszony is Allianzos lett... 8-10 éve kötöm náluk a biztosításaimat, eddig nem volt velük gond...
A Mondeo esetében csak azért gondoltam újrakötésre, mert most jön az évforduló...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
DZs
senior tag
válasz Real_Necro #10302 üzenetére
Változott a törvény, nem kaphatsz jobb árat, ha ugyanott újra kötöd.
-
Real_Necro
veterán
-
DZs
senior tag
válasz Real_Necro #10304 üzenetére
Előtte kérdezd meg, nincs-e családi kedvezmény.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #10304 üzenetére
Nagyon elszálltak a biztosítás árak, nem biztos hogy máshol jobban jársz.
⭐ Stella
-
AusWolf
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tíz év körüli körüli Focusa? Talán fura kérdés, de a műszerfalon a kijelző háttérvilágításához lehet valahol időkorlátot állítani? Pár napja van meg a 2008-as Focus CC-m, de nem értem miért van az, hogy ha bezárom a kocsit, nyugisan elszívok egy cigit, és ránézek, még akkor is világít. Valami marhanagy időkorlát lehet rajta, de nem találok hozzá opciót a menüben.
Előre is köszi.
(#10295) radi8tor: Nem rossz!
Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.
-
szuszinho
őstag
Na, eladtuk a Ka-t, holnap jönnek érte. Jól tudom, hogy 4 példány kell az adás-vételiből?
Már csak találnom kellene egy megfelelő kombit, de eddig nem sikerült, és akkor menne a Fóka is.
Szeretnék Fordot továbbra is, de lehet kénytelen leszek mást is nézni. -
Levi123
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom ki mennyire nézte/nézi az autó alját, de az enyémen sajnos már látható rozsda, ez ellen nem árt tenni valamit.
Gondoltam felhívok egy alváz és üregvédelemmel foglalkozó céget (ezt ma megtettem) aki 106eFt-ot mondott komplett alváz-üregvédelemre (ford s-max) 2 nap alatt készül el és 2018. október végére tudják vállalni az autót. Kérdezem, hogy ez most komoly 2018? Azt mondja igen ennyi munkájuk van.
Van valaki aki csináltatott már ilyen utólagos megelőző alvázvédelmet?[ Szerkesztve ]
Levi
-
DeFranco
nagyúr
válasz Levi123 #10315 üzenetére
kismagyar kisipari valóság egy egyébként ph-s autós körökben ajánlottként ismert alvázvédősnél:
tovább is van, ahol kis bontás után kerültek még elő finomságok, keress rá ha gondolod. én itt elengedtem a kérdést. biztos van ahol jól megcsinálják de én nem szeretnék kockáztatni.
-
_ATi_1
senior tag
Üdv!
Letört a hátsó rendszámtábla feletti díszcsíkom. Valakinek esetleg van valami illusztrációja, hogy hogyan tudom cserélni? A képen látható krómozott csík található az enyémen. [link] -
_ATi_1
senior tag
Látszik, de nem tudok következtetni, hogy oldalra kellene tolni, hogy kiakadjon, vagy belülről lennének csavarok, amik a belső burkolat levételével férhetők hozzá. Sajnos már az előző tulaj által is ragasztva volt kétoldalú szivacsos ragasztóval...Nem csoda, valami oknál fogva 87e Ft-ért találtam gyári újat.
Viszont megpróbálok keresni bontóban, ha tudnám hogy kell cserélni. Egyelőre felragasztottam én is ilyen szivacsossal. -
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Csomagtér rolóra lenne szükségem 2008-as évjáratú Ford Focus mk2,5 kombiba.
Találtam egyet, viszont azt mondta az eladó, hogy valószínű ez mk1-ből lett kivéve.
Az lenne a kérdésem, hogy az mk1 az jo mk2-be is, vagy van valami méretbeli különbség?Köszönöm a segítséget!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
e-newsee
addikt
Adott egy mk2-es fóka. Mióta megvettem (tavaly május végén), most kell majd harmadszor cserélnem a jobb első izzót. Először vettem bele valami Valeo +50%-ost tavaly júliusban, aztán egy Osram Nightbreaker Lasert idén januárban, de most megint kiégett a jobb eleje. Ahogy az "izzó" szóra keresve elolvastam itt azt a párszáz hozzászólást, beleillik a képbe az élettartam, bár az furcsa, hogy mindig a jobb oldali ég ki. Vannak ilyen elméleteim, hogy a magyar utak jobb oldala általában nem sokat ér, így az jobban rázkódik, meg hogy a jobb oldali lámpatest egyik füle a 3-ból le van törve, így amiatt is rázkódhat jobban, de nem tudom, számítanak-e ezek annyit. A lényeg, van valami ajánlás izzóra, ami jó lehet, vagy vegyek valami középárast, oszt jóvan?
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
Köszi a választ mindenkinek.
Mindenképpen ki akarom mérni, ha így kimutatható egyáltalán.
A feszültségvédelemről mit kell tudni? Hova kell beköttetni, ki tudja megcsinálni, kb mennyibe kerül, milyen paramétereit kell figyelembe venni, stb?
Köszi ismét!"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
pet007
aktív tag
válasz radi8tor #10331 üzenetére
Ha mar akku, neha inditas utan egve marad az akku ledje muszerfalon kb 1-2 percig inditas utan, de alt. Csak ha reggel inditom. Ez lehet az elso jele annak, hogy lassan vehetek bele uj akksit? Eddig meg mindig inditotta a kocsit, de inkabb elobb lecserelem mint hogy ottmaradjak valahol...
-
Real_Necro
veterán
Ha mar akku...
Igaz, nem Ford, de normalis, hogy egy kek 44Ah Varta 3 evet birjon egy sima 1,4 benyas G Astraba (99es)? Tegnap 10 Voltot mertem rajta... toltottem este, de gondolom csereerett. Boscht neztem, mert tavaly Mondeoba is azt raktunk, de ha ajanlatok jobbat, rakeresek. Bolt is johet, utoljara Lestivel csereltettem.[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
kcsa
veterán
válasz Real_Necro #10338 üzenetére
Van ilyen, a varta híre egyébként sem túl jó.
Akárhogy is számolgattam-mérlegeltem, én végül úgy döntöttem hogy a kapható legolcsóbb jász plasztik akkut veszem, viszont abból nagyobb kapacitásút. Kis kerekítéssel a márkás árának feléért meg is volt a történet.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
ReFleXx
addikt
3ev utan minden nap ajandek. lehet ha gondozza az ember akkor többet birnanak, de nem jellemző az embereknek.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Real_Necro
veterán
Az a durva, hogy 3 éve 17 körül volt az akku, most ugyan az 20-ba kerül... tegnap Auchanban is megnéztem, ott már 22-23... Az sem lenne utolsó, ha a régit le tudnám ugyanott adni.
-
DZs
senior tag
-
Norbika88
senior tag
Csak az ellötem szólót tudom megerősíteni, motorcraft helyett vartát akartam venni, lebeszéltek. Exide premiumot ajánlották a környezetemben sokan.
-
pet007
aktív tag
Nem vettem meg uj akksit, ezek alapban feltoltve jonnek, vagy kezdesnek tolteni kell oket?
-
Norbika88
senior tag
válasz pet007 #10345 üzenetére
Ha még nincs, lidl-s "okos" kijelzős aksi töltőre csapj le ha lesz a boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest