Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
nem ertelek
beallitasz egy globalis gyorsbillentyut foobarban, pl ctrl + shift + up
ezutan girderben beallitod, hogy x gomb megnyomasakor az tortenjen, mintha megnyomtad volna a fenti billkombinaciot
este felrakom a girdert meg beallitom a foobart, es akkor konkret megoldast tudok neked adni. -
Protezis
őstag
A keyboard shorcutsnal kell globalis gyorsbillentyut beallitani.
A Girderrel en hasznalom, mennie kell. A multimedias billrol nem tudok mit mondani.
A Girder ha nem ismeri fel a taviranyitot (de szerintem inkabb a vevot), akkor keress az oldalan valami plug-int, szerintem lennie kell. -
Protezis
őstag
Az új foobarban miért nincs Skip silence és Gap killer DSP?
Esetleg valahonnan letölthetők ezek? Valamint a régivel volt olyan lehetőségem, hogy a könyvtárra jobbklikk, és enqueue-ra kattintva a könyvtár tartalmát hozzácsapta a playlisthez. Most ez sincs -
Protezis
őstag
A foobarhoz létezik egy plug-in [link], amivel kiírhatjuk az MSN-ben az épp hallgatott szám címét, előadóját, akármilyét.
Ehhez készítettem egy kis formátumstringet.
A kép, hogy hová, mit kell írni: [link]
Itt pedig a szövegfájl, amiből kimásolhatjátok a stringeket: [link]
Megpróbáltam jónéhány problémát megoldani. Elsődlegesen ID3 tagből olvas adatokat, ha ez nem sikerül, jön a fájl- és könyvtárnév (illetve azok boncolgatása ). Természetesen nem tökéletes, építő jellegű kritikákat szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest