Új hozzászólás Aktív témák

  • elder troll

    senior tag

    válasz Graphics #46379 üzenetére

    Nem fogok bele 2242 sata ssd-t venni, mivel olcsóbb a 2,5" kerettel együtt, illetve az átlagnál jobban melegszik az a rész a notiban. Külföldi fórumon írták, hogy hűtést rakjanak rá, mert a procitól kap egy kis meleget az L-es szériánál a többihez képest (S, T, stb).
    A logikáját próbáltam volna megérteni, hogy miért nem megy benne az ugyanúgy kinéző pcie (b+m key) ssd, ami nem mellesleg ugyanolyan módon kommunikál (pcie 1x vs pcie 2x vagy 4x), gondolom itt jönne a vezérlő témakör.
    Nincs benne logika, elkefélték az új szabvány elején ezen hsz alapján.
    Sry, "állítólag" csak logikám van, nekem nem elég, hogy X vagy Y, meg kell értenem. Ehhez jön hozzá a kommunikációs zavar, több félreértés is volt.

    #46380 ubyegon2
    Köszönöm:R
    Melós vagyis inkább home office-os gépekről van szó, és cégként nem működik a 14 napos elállás, de egy próbát megér. Vagyis egyet veszek magánszélyként, és megnézem a melegedést. 10e egy 240-es patriot burst (8e a 120-as), és a linkelt 6000 forintos is bőven elég lenne, mivel csak az oprendszer lenne rajta, a csajok VPN-en keresztül távoli asztaloznának ezekről a gépekről, és fölöslegesen nagy bele 240-es.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák