Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    War Dogs

    Még a Suicide Squad előtt láttam a trailerét és amolyan Jump Streetes vígjátéknak tűnt, egészen megtetszett, de igazából azárt néztem csak meg, mert a haverokat érdekelte, így elmentünk rá. Jól tettük!
    Azt mondanám, "Igen! Végre egy jó vígjáték!", de ez nem igaz, mert a film csak annyira vígjáték, mint amennyire egy valós történeten alapuló film lehet, szóval nem igazán nevezhető vígjátéknak, csak részben, de akkoris, végre egy jó vígjáték! (Ebben meglepő módon még az alpári poénok is jók!) A jól megírt poénok mellett talán az teszi jóvá, amitől nem teljesen vígjáték, mégpedig az alap, a valós történet, ad neki komolyságot, súlyt.
    Nos, ha filmet kerestek a hétre, ez jó lehet. Ha tetszett pl. a Jump Street, a Wall Street farkasa vagy a Pain & Gain, akkor szerintem érdemes megnézni. Szinkronosan is! (Szvsz kellemes a szinkron. :K)

    Sikerült 6x leírnom, hogy végjáték (7), remélem azért nem túl zavaró. :B

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák