Új hozzászólás Aktív témák

  • haypro

    senior tag

    Whiplash 2014

    Tetszett. A zenék jók, a karakterek zseniálisak, a sztoriban van egy két hatalmas csavar de a fő kérdése az a filmnek hogy a cél szentesíti-e az eszközt... A néző pedig csendben elgondolkozik rajta, hogy igen vagy nem, a film nem ad rá választ... Mindenki döntse el maga...
    J.K. Simmons tényleg hatalmasat alakít benne, de a főszereplő srác is jó. (Basszus, félek hogy tényleg Simmons kapja az Oscart, én még a zseniális alakítása tudatában, kicsit elfogultan még így is Edward Norton-nak adnám :D)
    Tényleg nézze meg mindenki.

    78%

    Five Easy Pieces [Öt könnyű darab] 1970

    Imádom Jack Nicholsont, ezen felindulva néztem ki magamnak ezt a kellemesnek ígérkező korai filmjét.
    Ez azonban nem volt túl meggyőző, Jack itt is hozza formáját (bár látszik, hogy még a karrierje elején álló színésszel van dolgunk akinek még alakul a stílusa), ő viszi el a hátán a filmet. (Bár gyakorlatilag ugyan azt a karaktert játssza, amit a Szelíd Motorosokban)
    A történet bugyuta, semmi fordulat vagy ilyesmi, nem ragadott magával a film egy kicsit sem. A drámai részek kifejezetten gyengék.
    A legjobb jelent az egészben az éttermi jelenet, mikor pirítóst akar rendelni, de nem hajlandóak kiszolgálni... Na az haláli volt. Vagy pl. Mikor visszaugat a kutyának
    Összességében a főszereplő miatt egy jó film, semmi extra.

    65%

    ,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"

Új hozzászólás Aktív témák