Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz Eagle16 #45733 üzenetére

    egy mondattal meg egy értékeléssel meg nem fogom itt a helyet pazarolni
    ujjjj, ha mindenki ilyen lenne, mint Te..ez a ph-világ egy csodálatos szép, meghitt, békés, kiegyensúlyozott világ lenne.....
    :DDD

    héé, én is vip akarok lenni...hogy lehet valaki vip?? :D

    ---
    filmértékelés következ.

    Under the Skin
    hd,dts
    Igen, ez az az új mozifilm, amiben végre láthatjuk Scarlett cicijeit és csodálatos popóját.
    Az érdekesség csak az, h ez nem egy mozifilm. max a cirko-gejzírnek lehet repertoár.
    Frenetikus alkotás, leülsz, indítod és akkor az történik, h bár viszonylag hamar érkezik Scarlett valaga, ám mégsem arra fogsz koncentrálni, hanem valami egész másra. olyan kérdések merülnek fel közben benned, hogy most ez mi a fsz akar lenni, most mi is történik a vásznon? de most ez hogy? igazából csak meredsz a filmre és bár tudtuk előtte, hogy neem, nem akciófilmmel, hanem ún. művészmozival lesz dolgunk, mégis pofonként ér bennünket a hatása. A pofon elnyújtott, hosszú, vibráló, várakozással teli.
    És nem csak arra várunk, hogy lássuk újra és újra meztelenül az istennőt, hanem hogy... derüljön már ki, mi is áll itt a háttérben, mik az ok okozatok, vannak-e egyáltalán indítékok??
    Ajánlom ezt a filmet minden hetero topiclakónak, mert már csak Scarlettért mindent megéri bevállalni, még ezt lüktető hosszú időt is. De más is megnézheti, ilyen filmet 10 évente lát maximum az átlag filmnéző.
    8/10

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák