Új hozzászólás Aktív témák

  • Eagle16

    addikt

    válasz Tibiajax #45716 üzenetére

    Én azokról sem írok amiket megnézek, de a topikot mindig átnézem hogy valaki nézett-e valami jót :) Kicsit önző dolog, mert én is mutathatnék másoknak olyat amit megnéznének és amúgy nem találtak volna rá, de nem tudok rendesen véleményt megfogalmazni egy filmről, egy mondattal meg egy értékeléssel meg nem fogom itt a helyet pazarolni.
    Amúgy minden érdekel, de imdb pontszám alapján azért szűrök, mert nincs időm meg türelmem sem arra, hogy átlagos vagy az alatti filmeket nézzek. 95%-ban tetszik is az amit választok, a maradék esetben meg értetlenkedek az imdb átlagon. A listán látszik is, hogy ritkán futok bele olyanba, ami tényleg nem tetszik, vagy untam. [link]
    (A Her az éppen nincs a listában, mert nagyon lepontoztam volna, de nekem is jobban meg kellett volna nézni a témáját, szóval annyiban maradtam hogy ez nem nekem készült, de valószínűleg jó, mint film)

    Amúgy jó volt a kérdés, én is gondolkodtam ezen, mostanában szinte csak az aktuális mozis filmeket látom itt, gyorsan át is futom így az új hsz.-eket.

    [ Szerkesztve ]

    ₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

Új hozzászólás Aktív témák