Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz mephi666 #165611 üzenetére

    Jason X szerintem szorakoztato volt, igaz reg lattam. marmint nagyon rossz meg kb az "urhorror from wish", de konkretan annyira gagyi, hogy mar jo.

    az elso Friday 13 egyebkent a Carpenter fele legelso Halloween strukturajat lopja (es a Psycho csavarjat), plusz a vegen ott van a tokfolosleges es logikatlan jelenet, hogy Jason kijon a tobol.

    gyakorlatilag az osszes slasher ezutan erre a par kaptafara epult talan a Scream1ig, es nem is veletlenul volt dogunalmas az osszes: ugyanaz a sztori, ugyanaz a struktura, rosszabbnal rosszabb megvalositas: ami a Halloweennel meg logikailag mukodott, a tobbi filmnel nem. ja meg kreativabbnal kreativabb halalok a kepernyon.

    voltak kulonlegessegek persze, mint az April Fool's Day ami horrorrajongokent kotelezo, de kb 1995re a stilus, meg ugy altalaban az egesz amerikai horror befulladt, amin a Scream valamennyire segitett.

    Kergeboci: Jason Xre raneznek, az annyira rossz, hogy mar jo. kb Evil Dead 2 szintu kvazi es azzal ellentetben nem mindig szandekos onparodiaba zuhan, de szorakoztato.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák