Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    Menu 2022

    Gyonyoruen fenykepezett, jol rendezett es tempos mu, altalaban remek szineszekkel: Fiennes eszmeletlenul hozza a karakter teljes komplexitasat.

    A kepi vilaga siman az utobbi evek legjobbjai kozott van, mind kameramozgasban, mint information slicingben, mind kozeli es tavolkepekben. A sztori az en interpretaciomban a kiegesrol szol, ahogy a foszakacs megbuntet mindenkit, aki miatt elvesztette az oromet abban a fozesben, amiert felaldozott minden mast is, majd tisztitotuz szeruen szimbolikusan oldja fel a helyzetet. Fiennes pedig zsenialisan adja elo a totalis osszeomlas szelen jaro mesterszakacsot, akit meg visz elore a lendulet, a regresszalo automatizmus es a tapasztalat, de latszik, hogy nagyon nincs jol.

    Lattam osztalyharcos interpretaciokat, de alapvetoen en inkabb az embereket kiszolgalo munka es a burnout dramajanak latom. Ahogy az elejen a filmnek egy karakter ki is mondja, ez itt egy permacrunch vege ami kb kollektiv pszichozisba omlott ahogy az egesz embertelen hajtas eredmenye ertelmet vesztette (osszetevok olcsositasa, vendegek amik nem ertekelik, vendegek akik jobban tudjak, management, balvanyok amik a lassu rothadast illusztraljak).

    8/10. Ha dolgoztal szolgaltatoiparban (akar ITben), akkor ajanlott, viszont 30-35 alatt igazabol nem tudom, hogy mennyit lehet belole erteni. Meglatjuk, hogyan oregszik, siman benne van meg legalabb egy pont.

    #értékelés

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák