Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    Ad Astra

    Nem szoktam véleményt írni filmekről, ezért ne haragudjatok, hogy ide vau, de ez most konkrétan felbosszantott. Scifi rajongóként alig vártam már a filmet, de most megbántam, hogy elmentem rá.
    Ez egy borzalom. Nem arról van szó, hogy lassú lenne és ezért nem tetszett, bőven volt olyan film ami a lassúsága ellenére is nagyon tetszett, de ez más. A történet irtó egyszerű, két mondatban le lehetne írni, emellett még nagyon kiszámítható is. Misztikum, idegenek egyáltalán nincsenek benne, ha valaki még erre számított volna.

    Ettől még mindig lehetne jó, de egyszerűen nem találok benne pozitívumot. Talán az operatőri munka ami egész jó volt, de azon túl tényleg semmi. Színészi játék alig van benne, Brad Pitt volt egyedül oké, de semmi kimagasló. A cgi átlagos, volt egy-két szép rész (pl. a holdautós jelenet), de ez is inkább csak a kötelezőt hozza.
    Annyi bugyutaság volt benne emellett, hogy neki sem állok felsorolni, azok a tipikus "ezt most miért, miért így?" dolgok.. de még a végéig reménykedsz, hogy fog történni valami meglepő (a katarzist már nem is várod), de semmi.
    Rég volt már hogy alig vártam már egy filmnél, hogy vége legyen, ez most ilyen volt.
    Az utolsó rossz scifi azt hiszem a Wandering Earth volt (azt otthon néztem), de ott legalább pontosan tudtam, hogy mire számíthatok.

    Szerintem én jobban szenvedtem a film alatt mint a főhős...

    Még nem pontoztam, de legyen mondjuk 3/10, ebből egy azért mert scifi, egy meg azért mert volt benne pár hangulatos kép.

    #értékelés

    [ Módosította: vond ]

Új hozzászólás Aktív témák