Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz brownus #107099 üzenetére

    ezt már-már sértésnek veszem. hoffman mellé viagra puszta pazarlás :d

    szokásos adósságrendező köreimet futottam, az ünnepi rohanás után most bővelkedem a nyugis estékben a hétköznapokhoz képest, szóval egy tekintélyeset sikerült faragnom. és milyen jó, hogy ezekkel kivártam és nyugiban nekik ültem, jáááj.

    The Talented Mr. Ripley
    eng

    Matt esetében, ugyan eléggé kedvelem, mint színészt, hajlamos vagyok elröhögni a dolgot, Sarah Silverman és Jimmy Kimmel vonalon, megy a hülyülés ezerrel. aztán ilyenkor döbbenek rá, hogy amellett, hogy letette a kedvenc (és szerintem valaha volt legjobb) akciófilmet az asztalra, igazán tud ő ha akar. nem ismertem semmit a történetből, úgy ültem neki, hogy évek óta csengett a fülemben a cím és a borító, más háttérismeretem nem volt. nem gyenge film, meg kell hagyni, elég durva karaktert kapott a fiú és ijesztően jól tudta alakítani. mit ijesztő, Tom hátborzongató(an jó) volt néha. az atmoszféra remek, a mellékszereplők csak hozzátesznek minden tekintetben. pazar, de nem épp vidám időtöltés.

    A Beautiful Mind
    eng

    hasonlóképp régóta csengett a cím, de még azt sem tudtam fejből, hogy Russel vitte a főszerepet. szégyen szemre. magával ragadó film, hullámzik az érzelmekben és korántsem kiszámítható (eltekintve a megformált karakter valódi hátterének ismeretétől persze). igazán élveztem, Russel, vén róka... nem is nagyon tudok olyan filmet tőle, amit láttam és csalódtam volna benne. (a Noé-t szándékosan kerültem eddig mondjuk). mivel - nem titok - nem ismertem Nash professzor nevét a valóságban eleddig, így nekem volt komoly csavar a filmben, itt a tudatlanság még előnyömre is vált, azt hiszem. szép történet, jól vászonra varázsolva.

    szerk.: jut eszembe, Paul Bettany-t is ennek kapcsán értékeltem át végleg, pozitív irányba.

    Equilibrium
    eng

    nagyon klassz film a Bale-hype előtti időkből, ehh. ez is olyan, hogy láttam a címet mindig, érdekesnek is tűnt a borító (plot olvasást kezdem teljesen elhagyni), aztán sosem ültem neki. basszus, pedig de király sci-fi ez. a javából. örök alul-értékelt, vagy nem is tudom, hogyan tudnék referálni rá, ha az eddigi találkozásaimra emlékszem kritikákban. hát pedig, na, jó ötlet, élvezhető megvalósítás. kevés benne a pörgős akció, de az utolsó etap akciója messze átlagon felüli. Sean Bean pedig nem szakít streak-et, ahogy az helyén való, hehe.

    BITBOYS:

    Logan Lucky az ám, nagy móka :)

    #értékelés

    [ Módosította: Viszlát ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák