Új hozzászólás Aktív témák

  • WayneGace

    őstag

    válasz eeXaa #106678 üzenetére

    Ne ilyen kitérő választ adj, ha kérhetem. Mert ez majdnem olyan szintű, hogy azért jó, mert nem olyan szar mint ez.

    proci985!

    Pont ez az, ahogy mondod. Mi is volt az első részben? Szegény legény a pusztában él. Megkeresi az öreg bölcs, hogy mentsék meg a hercegnőt a gonosz király fekete lovagja elől. Na ez egy tök átlagos népmese. Ráadásul tele van hülyeséggel. Akkora űrállomás, mint egy hold. Egy ekkora bázison elég odamenni a falhoz lekapcsolni valamit és már meg is oldották a problémát, ki van kapcsolva a vonóhorog vagy mi. Ja meg elég belelőni egyet egy lyukon és fel is robban az egész. Jupi, győzelem. Ráadásul ezt ellövik A jedi visszatérben. Sőt Lucas és csapata ezt ellőtte a Baljós árnyakban is. Hisz ott is mi van? Jön Anakin, lő, felrobban a hajó, leáll a robotsereg, győzelem egycsapásra. Nem mellesleg nem csak az a robotsereg, de az egész előzmény trilógia nagyok gyerek mese, sőt inkább gyerekes mese.
    Akkor térjünk vissza az eredeti első részre vagy akár trilógiára. Szóval történet pofon egyszerű. Persze belevittek mexikói sorozat szintű és vagyok az apád, ja meg Leia is a testvéred. Mi van? Akkor miért nem érezte Darth Vader, amikor találkozott Leiaval? Ja, hogy utólag találták ki? Meg egyébként is mi szerepe volt annak, hogy Leia-t Luke testvére lett?
    Snoke legyőzését emlegetik sokan. Az uralkodó, hogy lett legyőzve? Vader felemelte úgy, hogy le volt vágva az egyik keze és ledobta a mélybe. Ennyi. Szóval gyakorlatilag elég annyi a rettenetes uralkodó legyőzéséhet, hogy felbírja valaki emelni azt a kb. 60 kilót és ledobni. Ja meg Lucaséknak ott is elég volt annyi, hogy meghalt az uralkodó, béke van, meg örömünnep.
    Szóval a sokat szidott Disney rendezőinek szerintem nincs olyan könnyű dolguk megfelelni azoknak, akik a eredeti trilógia hülyeségeit nemhogy elnézik, de még példaként is emlegetik.

    BestSecret invitációt privátban adok.

Új hozzászólás Aktív témák