Új hozzászólás Aktív témák

  • spiky03

    veterán

    Megnéztük mi is haverral a Pókember - Hazatérést

    Nekünk is nagyon tetszett, jó volt végre egy olyan Pókembert látni, mint ami a képregényekben, meg a rajzfilm sorozatban van. Ez már a Csodálatosban is kezdett kialakulni, csak ott ugye sajnos jött a kaszás, pedig annak is megnéztem volna a "záró darabját".
    Nah de sebaj, mert Póki végre tényleg hazatért és ez jót tett neki. :C

    Jól volt felépítve a történet, jók voltak a karakterek is benne, Pókember szépen "alakul" benne.
    Jó volt látni, hogy még gyerek és nem tud rögtön mindent, mint pl az előző filmekben. Tetszett, hogy ebben is voltak utalások a korábbi MCU filmekre. A Vasembertől én is tartottam egy kicsit, hogy majd ellopja a show-t, de szerencsére nem így van.

    Szerintem megint egy jó színészt találtak a Marvel-nál, illik a Parker szerepe erre a Tom gyerekere. :)
    Néhol nekem teljesen a rajzfilmes Peter feje ugrott be. :D [link] Csak ilyen képet találtam hirtelen. :D

    May néni még nekem mindig kicsit fura, hogy nem olyan néni. :DDD De ugye még van pár éve teljesen benénisedni :D

    "Batman" is jó volt benne :), tényleg elég jól össze rakták ezt a gonosz figurát. Igaz nem az lett a története, mint a képregényben.

    Stan Lee cameo is hatalmas. :C

    Ami nem tetszett az a Pókember CGI-je, néhol elég furcsán, darabosan mozgott. Úgy emlékszem, hogy a Csodálatos Pókemberben azért nem volt ilyen, ott jobban nézett ki. De azért még a tűréshatáron belül volt.
    Valamint ami még fura volt az a Flash karaktere? Ő az a Flash Thmoson lenne, aki ugye mindig szívatta Parkert a suliban? Mert ő nem arab vagy milyen származású volt...őt nem tudom miért kellett megváltozatni, ha tényleg ő az. :)

    A két stáblistás jelent jó volt, főleg az utolsó. :DDD Nem sokan maradtak bent addig, de aki kivárta, az mind jót nevetett. :D

    Amúgy az elsőnek van valami következménye? Vagy csak annyi, hogy mivel megmentette az életét így nem fedi fel a kilétét ő sem mások előtt?
    A záró jelenet is komoly volt. :D Ilyen a korábbi filmekben nem volt, hogy már May néni is tudta, hogy ki is Peter, nem?

    Jó volt még a Marvel logo alatti zene. :)
    És szerintetek az a ruha, amit a végén mutatott neki Tony az már Vaspók ruha lehetett? Mert már volt benne arany szín is? Lehet a Bosszúállókban már abban tolja? Vagy csak a következő saját filmjében?
    Kíváncsi vagyok, hogy mikor fog tényleg a Bosszúállókhoz csatlakozni, mikor fogadja majd el a meghívást.
    :)

    Szóval megy majd fel ez is a polcra BD-n a többi mellé. :)
    És várom a következő részt.

    8/10

    [ Szerkesztve ]

    SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

Új hozzászólás Aktív témák