Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
A szemed telemegy ha nincs úszószemüveged, a szád meg csukva van a víz alatt és az orrodon fújod ki a levegőt. Persze ha már nagyon légszomjad van, elkerülhetetlen, hogy ne jusson be némi víz a szádba, rosszabb esetben jól fel is köhögöd, mert szarul vettél levegőt. Na az nem jó érzés.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Ma volt az első napja a rendes kajálásomnak. Zabkása, rizs, Csirkemellfilé, oliva, zöldségek, turmix.
Egyszerűen imádom őket Élvezet enni őket.
PS5
-
RBJ
addikt
Hogyan tudjátok lerazni az ismerősöket összejövetelekor ,hogy nnem szeretnétek inni. Én ha ellenkezek betorik a feje mindnek. Sajnálom rá minden elveszett beteg percet másnap.
[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Rabbitf_24
addikt
Legjobb példája ennek a céges szülinapi köszöntő. (Pl ami tegnap is volt.) Odamentem, gratuláltam a kollégának, aztán visszamentem az asztalomhoz, amíg a többiek tömték magukba a sok süteményt. 1-2 kolléga odajött, húzkodta az orrom előtt, ott ettek előttem. Ott nevettem a szemükbe... Gyenge akaratúak... Mondtam nekik, hogy egyétek csak azt a sok szart, biztos előbb lesztek vele....
Ivás ugyanez. -
Deck
titán
válasz Rabbitf_24 #4209 üzenetére
Egyetértek de a csokis minyonnak nem tudok ellenállni, szerencsére ritkán van Sört meg imádom rendszeresen iszom
[ Szerkesztve ]
PS5
-
kolosanyi
veterán
Már miért ne tudnál ellenállni akármelyiknek is? Egyik sem létszükséglet...
-----------------------------------
Tegnap számolgattam kicsit. A sima fekvő, mint tudjuk, a testtömeg 55-60 százalékának megfelelő terhelést ad, ebből indultam ki (láttam egy vektorokkal felírt számítást, ahol 58 lett az eredmény, ezt vettem alapul, de ez egyénenként eltérő lehet, a test arányainak függvényében). Kíváncsi voltam, hogy az íjász fekvő mekkora terhelést ad (talajon végzett változat). Az eredmény a testtömeg 85 százaléka lett (nem vektoroztam vagy ilyesmi, megnéztem, hogy mekkora plusz súllyal vagyok képes ugyanannyi ismétlésszámra, mint az íjász fekvőnél). Nem is rossz. A lábakat megemelve könnyen kijön a 100% külső ellenállás nélkül.
-
westcoastog
veterán
Tegnap is végigfekvőtámaszoztam kb 70 percet, hatás alig van, és még lassan is csináltam, szereztem expandert, majd megpróbálom azzal nehezíteni.
-
kolosanyi
veterán
-
asde3
csendes tag
Egy kis finomság Street Workout Moszkva - összefoglaló
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
-
Deck
titán
Milyen mellizom edzési módszerek vannak?
PS5
-
kolosanyi
veterán
Guggolás.Hülyeségen kívül, a mellizmok funkciója a karok közelítése, forgatása, kulccsont rögzítése, lapocka stabilizálása (kis mellizom). Akkor tudod megdolgoztatni, ha nehéz nyomásokat végzel (fej fölötti mozgásoknál a váll jobban dolgozik), ezek összetett gyakorlatok. Fekvőtámasz, fekvenyomás, tolódzkodás variációk főleg. A mell izolálásához tárogatás variációkat végzünk, illetve fentről lefelé húzásokkal (áthúzás, nyújtott karú letolás), valamint előre emelésekkel is terheled a mellizmokat. Látszik, hogy sok mozdulatnál kap terhelést ez az izomcsoport, rengeteg egyéb izommal együtt dolgozik. A lényeg az összes mozdulatnál, hogy próbáld közelíteni a karokat egymáshoz, ezzel aktiválod legjobban. Például fekvőtámasz közben próbáld összepréselni a karjaidat. Nem fog semerre mozdulni nyilván, de úgy tudnám érzékeltetni, mintha megpróbálnál összenyomni egy vas dobozt.
-
RBJ
addikt
Ha csak fekvőtámaszozol minden nap, és a szélességet variálod szűk, kevésbé, széles vagy felteszed a lábad valamire szék, kanapé már megvan.
É csikó koromban csak fekvőtámaszoztam mindig, főleg a kolliban és mégis olyam mejjem vót hogy csak csuda.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
brownus
veterán
válasz westcoastog #4212 üzenetére
csináld úgy, hogy lent tartod magad 1-3mp-ig! na, azt megfogod érezni másnap (fekvő és plank, 2in1)
-
kolosanyi
veterán
válasz brownus #4222 üzenetére
Igazándiból egy is elég az összes izom megdolgoztatásához: úszás.
Amúgy nem elég ez a 3. A fekvő az nyomó mozdulat, a hát csak másodlagos terhelést kap. Legalább egy másik, húzó gyakorlat kell, törzsre meg mondjuk elülső hídtartás. Szerintem az az ideális, ha van izomcsoportonként egy-két összetett és egy izoláló gyakorlat. Kb 12-13 összesen.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz brownus #4225 üzenetére
Álló? A falnál végzett fekvőre gondolsz? Mondom, a hát is szerepet játszik a toló mozdulatoknál is, de másodlagos terhelést kap. Ha visszaforgatod a vállakat az ízületi tokba, spirálisan kifelé forgatod a karod (kisujjak kifelé néznek), egyúttal nem összenyomod a karokat, hanem széthúzod, akkor a hátad és a vállad vonod be jobban a mozdulatba. Ezt a fogást használják az erőemelők, így elvileg nagyobb súlyokat tudsz megmozgatni. Én erre nem figyeltem fel, de a hátam meg a vállam dolgozik, ahogy írtam. Mindenesetre kell húzó és nyomó mozdulat is, hogy ne alakuljon ki aszimmetria.
-
kolosanyi
veterán
válasz brownus #4227 üzenetére
Bármelyikre. Ha falnál csinálod, annyi a különbség, hogy könnyebb, a testtömeged kevesebb hányada terheli a karokat. Ha a lábad felrakod valamire, nyilván nehezebb, de ha 30 foknál nagyobb a dőlésszög, akkor már egyre jobban a vállat terheled (addig inkább a mell felső részét). De ezt tudod.
-
SkyS1gn
félisten
Best Motivation Video 2014 - FIGHT ENEMY WITHIN
Hihetetlen brutális!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
RBJ
addikt
Megvolt mai hátedzés, kicsit körulményes lett mert wellnes, várgesztes villapark.
Hely semmi igy kénytelen voltam egy bufé bejárata felett levő keresztlécén csinálni. 8x2 lécen.
Hát mondhatom nagyon kényelmes volt és közbe azt várni mikor szakad le.
De lenyomtam azért is.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Deck
titán
Most álltam neki ugye az egész tömegelésnek és a kaja rendben van de ha nem használok turmixot az első 1 hónapban akkor mennyire hátráltat? Edzés utánira gondolok. Ha egyből ennék utána elérhetnék hasonló eredményt?
PS5
-
bagyulajuve
addikt
Az edzés utáni turmix azért jó, mert nagyon gyorsan tudod pótolni a glikogén raktárt az izomzatban és gyorsan jut aminosavakhoz a szervezet. A "sima" kaját lassaban dolgozod fel még, ha az csirke+fehér rizs kombó is. Szóval célszerűbb rögtön edzés után mixet tolni, majd rendes kaját. De 1 hónap alatt sok különbséget biztos nem fogsz tapasztalni .
Resistencia eterna
-
Deck
titán
válasz bagyulajuve #4233 üzenetére
1hónap múlva menne már csak most első 1 hónapban nem lenne. Köszi a választ!
PS5
-
emiki6
veterán
Milyen tömegnövelőt ajánlanátok? Vagy jó a Jumbo? :S
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
westcoastog
veterán
Edzettem gyűrűn, hát na elég menő.
Ja és alig bírok már húzódzkodni.
Még tolódzkodni is lehetetlen rajta, egyelőre. -
kolosanyi
veterán
válasz westcoastog #4237 üzenetére
Instabil felületen nehéz bizony. A válladat sokkal jobban igénybe veszi a gyűrű, jó az.
----------------------------------
Csináltam tegnap korcsolyázó guggolást (skater squat). Kicsit könnyebb, mint a pistol, de fasza. Ajánlom azoknak, akik még nem tudják nagy ismétlésszámban csinálni a pistolt.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
A halfilében mennyi fehérje van?
PS5
-
westcoastog
veterán
Izomláz, már vártalak!
-
emiki6
veterán
Most látom, itt a déli mellett a vérmezőn kiraktak sporteszközöket:
haspad, láberősítő, „légben járó", derékmozgató, elliptikus sífutó, csípőmozgató, kerékpár, dupla rúd, tai-chi kerék.Ezek közül melyiknek van értelme,
melyik használható,melyiket érdemes használni?"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Az öregedés elleni csodálatos felfedezés, avagy a szénhidrátok túlzott fogyasztása megrövidíti életünk!?
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
dokee78
félisten
1. Tudom sokan kérdezték talán,de edzés után kell enni egyből vagy mennyi idő teljen el?
2. Van valamelyikőtöknek rajza(tervrajz,méretekkel),méretekkel házi falra szerelhető húzódzkodóra?
3. Ezt már kérdeztem,de vagy nem jött válasz vagy átsiklottam rajta:
-Mai edzés napom:
Bicska húzódzkodás (ezt munkahelyen tudom megcsinálni, a lehetőségek miatt.)
a többit 8 órával később otthon:
Bicska guggolás
Rövid híd
Vádli emelés lépcsőn
vízszintes függeszkedés
Muszáj egymás után lenyomni vagy nem gond ez a 8 óra kihagyás? -
emiki6
veterán
-
Deck
titán
Edzés után fehérjeturmix mellé 50gramm dextróz jó lesz?
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
- Braun HC5030 hajvágó
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest