Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b0bcat

    addikt

    Lenne itt még valami, kedves kollégák! :D

    Van egy szókincsfejlesztő (csúnyán szólva: szótanító, de ez nem teljesen fedi a valóságot, mert nem csak szavakat lehet vele tanulni, hanem komplett kifejezéseket, akár mondatokat is) rendszer is, aminek a béta tesztjéhez örülnék, ha csatlakoznának többen lelkes angolosok ebből a jó kis közösségből. ;)

    Ez a programunk egy almodulként már két éve a nagy rendszerünk részét képezi, de most ősszel - kisebb változtatások mellett - különálló rendszerként is elérhetővé fog válni, de ezt megelőzően, amolyan utolsó simítások végett szeretném, ha "külsősök" is ránéznének és véleményeznék.

    Akit érdekel ez a lehetőség,kérem, hogy privát üzenetben keressen meg! Azért így, mert ez a rendszer - szemben a szintfelmérővel - már regisztrációt igényel, tehát e-mail címet fogok kérni hozzá. Maga béta teszt ráadásul nem is publikus, tehát csak az tud regisztrálni bele, akit én manuálisan felveszek a rendszerbe. Ugyanakkor semmiféle előzetes megkötés nincs, tehát bárki kérheti a regisztrációját innen a topikból. :K

    Ezen az oldalon lehet elolvasni, hogy hogyan működik a rendszer.

    Várom a "kalandvágyó" angolosok jelentkezését! :R

    @Hasaggymeg: :C (Amúgy - természetesen és nyilvánvalóan - 100%-nál jobb eredményt nem lehet elérni a tesztben. :N)

    [ Szerkesztve ]

    Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

Új hozzászólás Aktív témák