Új hozzászólás Aktív témák

  • Munkas

    aktív tag

    Még talán annyi az AFK-hoz, hogy a turretek jitter-e (szórása), nagyobb mint a többi felfüggesztésé, 1 km felett már nem sokszor találják el az ellenfelet, így long range upgradnek nincs értelme. Viszont amikor meg már közel vannak az ellenfelek, akkor meg nehezebben fordulnak utána a turretek, ezért emlékeim szerint egy-két beam laser-t is megéri feltenni, mert annak 600 m-től kezdődik a fall off, a többinek meg 500-tól, így némileg nagyobb lesz a hatékony lőtáv tartomány.
    Gimballed cucc felrakásának nem látom értelmét, hiszen a turret mindhárom módban tud működni: automatikus: Fire at will, gimballed: Target Only, fixed: Fire Ahead. Ezek a jobb oldali panelen kapcsolhatók. Gyors-gombra én nem tudtam rátenni a váltást, de ha egyszer már bemenetünk a menübe, akkor már nem felejti el, így „4, space, 4” kombóval viszonylag gyorsan lehet váltani.
    A messzebb kódorgó kalózok bajszának húzogatására (csatába kényszerítésére vagy bounty szerzésére), egy kis lézert érdemes lehet long range-re uprgradeleni, így kb. onnét lőhető, ahol a scanner be tudja fogni.

Új hozzászólás Aktív témák