Új hozzászólás Aktív témák

  • Munkas

    aktív tag

    válasz Snoke #46605 üzenetére

    Kösz! megnézem. Epicstore-os verzió van. A launcherében nincs indítási mód opció. Olyan grafikus beállításokkal indul, ahogy kiléptem. A displaynél option-nél is a monitort mutatja. Viszont lehet, hogy a launcher hívja meg az Oculust, ezért mindenképp annak veszi?

    Lehet, hogy ha próbálgatnám órákig, akkor rá lehetne szokni, de (szerintem) a Quest még nincs azon a szinten, se optikailag, se a szoftveres megoldásaiban, hogy a saját egyszerű appjain kívül élvezetesen lehessen használni.
    Engem nagyon zavar, hogy vakon kell iránytani. Darálásra (harcban és bányászatnál) még talán, de ott is levesz a hatékonyságból. Pont a valósághűség érzetét veszi el, hogy amikor hátravetett fejjel az orrom mellett kell kukucskálnom, hogy mi hol van az asztalon. És még a joyt sem merem elengedni, amikor a hipertérben megyek, vagy autopilottal 3 perc a célpontig. Ha meg félre néznék, vagy taszkot váltanék, ha esetleg internetezni és számolgatni kell közben (kereskedelem, hajó tervezés, fejlesztések, útvonal tervezők stb.), akkor vége.
    Egyszer-egyszer tényleg jó élmény, de engem már fél óra után idegesített, hogy nem lehet a kamerák képét is mulitplexelni a VR képpel. Meg alapból is rossz érzés mire lehet használni. Nem az van, felveszem és nézem, hanem egy béna Facebookos felületen kell eljutni a pilótafülkéig, ami napi rutinból biztos viselhető, de amikor némi kihagyás után előveszem, és végig kell menni hülye Guardianon, aztán mégis háttal tesz be a pilótafülkébe, mert elfelejtette a korábbi beállítást stb. Jó, nem olyan sok, de kb. olyan érzés, mint amikor egy ügyfélszolgálaton a gép csuklóztat percekig. Ezért nekem gyorsan polcra került a cucc.

Új hozzászólás Aktív témák