Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    Érdekesen működnek a többszemélyes küldetések a játékban.

    Elég sok massacre mission-t tolok, mert egyrészt pénzben sem rossz, másrészt a hajókból kipotyogó cuccokat is összeszedem, így nem kell mondjuk a Dav's Hope-on kocsikáznom, és persze azért is, mert növeli a pilóta minősítésem.
    Mostanában azt csinálom, hogy lehetőleg minél több frakciótól összeszedek egy csomó ugyanoda szóló küldetést, aztán mikor már összejött 4-5 (olykor akár 10-15 is), akkor 2-3 óra alatt letolom az egészet. Érdemes olyan rendszert választani, ahol vannak gyűrűs bolygók és resource extraction site-ok. Nekem a high jött be, mert ott van segítség is, és így nem én kapom az összes lövést, és időben is jobb, ha együtt daráljuk le az ellenfelet. De persze jó a hazardous is. Igazából a Corvette bírja azt is, de nekem összességében hatékonyabbnak tűnik a high.

    Igyekszem inkább a wingben megcsinálható küldetéseket felvenni, mert azokra egy hét a határidő. Így bőven van időm összeszedni a sok egyforma küldetést.Ezzel kapcsolatban viszont van egy fura dolog. A wing küldetéseket még az után is meg tudom osztani másokkal, hogy már befejeztem őket. Akkor is, ha egyébként tök egyedül csináltam meg mindet. Volt már, hogy haveroknak adtam így néhányat, de ezt lehet ennél durvábban is csinálni. Konkrétan egy új karaktert pár nap alatt milliárdossá lehet így tenni, főleg, ha többen is veszünk fel küldetéseket és kölcsönösen megosztjuk mindet leadás előtt.

    Nekem most 20 befejezett küldetés van összeszedve, kb. 400 milla értékben (plusz nem kevés ötös szintű material), és gondoltam, hogy megvárom vele havert, akinek végül a support nem állította vissza a régi karakterét, és kezdheti az egészet elölről. Nyilván nem jönne neki rosszul indulásnak az a pénz.

    Éppen csak azt nem tudom, ez mennyire tiszta dolog. A játék engedi, semmi külső program vagy egyéb csalás nem kell hozzá, tehát elméletileg legális. Csak vajon ezt a Frontier is így gondolja?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák