Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Assetto Corsa Competizione
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibgr0
aktív tag
válasz SityiSXT #3899 üzenetére
Nem próbáltam még. Pont a wipe-ok miatt nem játszom egy ideje és csak a megjelenés után tervezek nekifutni. Egy próbát megér. A hangulata tetszik ahogy az aszteroidamezőben szemezget az ember a kövek között és néha beesik egy-egy szüretelhető NPC
@ Dzsek: szerintem a tutorialokat mindenképpen és a normál játékban is hagyd magad kivetetni supercruise-ból vagy ugorj el ismeretlen nav pontokhoz. Egy kis harci gyakorlás sosem árt. Ha kb alap hajóval csinálod, akkor szokod az irányítást és kicsit a harcot. A végén meg nem veszítesz sokat, ha lesz wipe.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsek
tag
Ha megjön a joystickom úgysem fogom kibírni, h ne essek neki Max. küldetéseket nem csinálok, kereskedésnél is csak körbenézek az űrállomásoknál, hátha találok valami jó kereskedelmi útvonalat magamnak a későbbiekre.
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche
-
Rakamaz
tag
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy egy alap ASP csak 6,6M, de teljesen felszerelve "A" minőségű modulokkal több mint 50 milliót kóstál. Akkor mennyit lehet költeni a Condára?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én azt mondom, akár nem csak a tutorialt. Lehet hogy amit megszerzel pénzt azt elveszted, de legalább némi rutint szerezhetsz abban hogy hogy nézd meg, honnan hova kell szállítani és mit, leszállni, felszállni, egy kis dombra lecsücsülni, stb Az egész játékmechanikában szerezhetsz némi rutint, hogy amikor már elkezded, akkor le legyél teljesen tanácstalan hogy hol és mit. Hogy ne ess olyan helyzetbe, mint én, hogy elmentem felfedezni, volt még némi üzemanyagom, de unknown signal, leszálltam, na egy kis loot... felszedegettem, de akkor már 4 tonnával nem tudtam elugrani a legközelebbi lakott területre Mindent ki kellett dobnom (magyarul olyanná válni mint ahogy jöttem), hogy el tudjak ugrani
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
SityiSXT
őstag
Ízlés kérdése, de nekem kiábrándító volt. A lézerrel szüttyögés még kb. oké, de a cargo scooppal történő idétlenkedés nekem kicsit sok. Oké, mázlival, jó lelőhely és értékesítőhely felderítésével-megtalálásával sokat lehet vele kaszálni - de ez nem az én világom. De ez is nagyszerű az Elite: Dangerousben, nem vagyok rákényszerítve semmire, nem muszáj bányászkodnom.
-
duvi
nagyúr
válasz Rakamaz #3905 üzenetére
Ne is mond! Még a viszonylag olcsó (379,718 CR ) Cobrára is sok milliót lehet költeni, mire kimaxoljuk a nekünk tetsző moduljait. Viszont az se lenne jó, ha hetek alatt mindenki fullos Anacondával szaladgálna. A kezdeti béta alatt sokan belekóstoltunk a jóba (a legnagyobb maxos hajókba). Most pedig "vakarjuk a fejünket", hogy a végleges kiadásban, vajon mikorra jön össze annyi pénzünk? Szerintem nincs ezzel baj, ha hosszútávra tervezünk a játékkal Így jobban meg fogjuk becsülni, a fáradságos munkával megszerzett hajóinkat.
-
duvi
nagyúr
Igen, valószínűleg a kezdetekkor sokan félteni fogják a drágább hajóikat Viszont ez változni fog az idő múlásával, amikor már felhalmoztak annyi tőkét a játékosok, hogy ne okozzon gondot a biztosítási díj kifizetése. Az olcsóbb kezdőhajókkal nem hiszem, hogy gond lenne. Egy alap SW, Eagle, nem képvisel akkora értéket, hogy ne merjenek belevágni egy PvP harcba. Ez már inkább egyéni ízlés dolga lesz. Aki a nyugisabb játékot szereti, az nyilván a Solo vagy Private Group módot választja. Ellenben a valódi warriorok, az Open Playben fognak játszani és nem futnak el egy kis harc elől.
Tényleg! Te végül is, hogy döntöttél? Eladtad az accot, vagy adsz még egy esélyt az ED-nek?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
dunno... a felfedezés/küldizés jó boltnak tűnt, de tegnap kiszedett egy npc python, és 2-3 lövés után azt vettem észre, hogy 9% hullban vánszorgok, aztán meg hogy újjáéptem-e a hajót. mindezt 2 tonna scrap miatt.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Dzsek
tag
Jáj, alig bírom türtőztetni magam, hogy ne játsszak az ED-vel Még azt se néztem meg, fut-e normálisan, bár kellene No, de hátha a héten meglesz a joy.
Addig meg marad a DA: I Esetleg SC.
[ Szerkesztve ]
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche
-
veterán
Nah mentem egy keveset az új gázkarral (kb fel és leszálltam). Most már értem, hogy miért szenvednek napokat az emberek hogy beállítgassák ezeket a szörnyeket Annyi gomb, kallantyú és állítható dolog van, hogy az ember csak néz
Kényelem szempontjából jó, bár szokni kell az erősebben húzandó gázkart, de nem inog, borul, stb. Csak tovább tart rányomni a gázt és elvenni (sokkal tovább ). Kiosztás tekintetében még csak kapargatom a felszínt a gyári SSC szoftverével gyártva a makrókat, de az elite fantasztikusan konfigolható. Be is állítottam hogy pl ne 50-50%-nál legyen a gáz és a tolatás, mivel ez nem akad meg középen, hanem legyen csak egyoldalú, és van egy inverter gomb a kis tolatásokhoz (nagyot úgysem szoktam). HAT-ra került a jobbra-balra-le-fel thruster, a K kapcsolóra az előre-hátra fröccs. A külön lévő panelre költözött a landing gear, a supercruise, a hardpoint kidobás és a fények. emellett HAT-ra költözött a panel navigálás is.
Na mindegy, kezdődött a star citizenes AI interjú, link ittStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
-
cunnir
tag
Sziasztok! nekem van 1 eladó joystickom ha valakit érdekel [link]
Elite Dangerous:Cmdr.Merohun
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #3920 üzenetére
Grat, akkor pont kapóra jött, hogy a stick elromlott. Az egy jó gázkar.
-
Sonja
nagyúr
Érdeklődnék, hogy a játékot meg lehet-e vásárolni majd dobozos változatban? Kerestem magyar és angol üzletekben, de nem találtam. Az Elite oldalon meg csak Upgrade Edition kiadás van feltüntetve a dobozos változatból.
A másik kérdésem, hogy lesz kipróbálható verzió belőle? Mármint valami demó vagy trial, ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
duvi
nagyúr
Szia!
-"addig meg játszani is kéne, nem csak mindig várni. Viszont nem lenne rossz kipróbálni, hogy fut a gépemen." Most meg tudod venni az Elite: Dangerous - Mercenary Edition kiadást. Ez csak Dec. 16-ig. lesz elérhető. Olcsóbb mint a megjelenés után kapható alapcsomag (50€ lesz) és bónuszokat is tartalmaz(pl. plusz egy kezdőhajót). Később elég lesz csak a dobozos upgrade csomagot kifizetni, amibe beszámítják a digitális verzió árát.
-Ha jól látom, akkor a te konfigoddal, FHD, max graf beállítással menni fog a játék Az enyém kicsit gyengébb és ezzel is minden maxon fut. -
rexsimus
aktív tag
Új dilije a játéknak: nem tud kilépni. Rámegyek a kilépésre és fekete képernyő. Feladatkezelőből kell kilőnöm. :/
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nálam nem engedte feltölteni maxra az üzemanyagot. Azt jelezte hogy maxon van, a csík mégsem volt maxon. kiléptem, vissza, akkor már jó volt, de mégsem tudtam sehova elugrani, mert hirtelen egyetlen naprendszer sem volt a hatótávomban (nem volt rakományom és maxon volt az üzemanyag. pedig idejöttem valahogy.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
frankdelgado
őstag
Üdv!
Nézegetem ezt a játékot, a legutóbbi ebben a témában nekem a Freelancer volt, azt nagyon szerettem. Előszőr a Star Citizenről olvastam, de ez már itt van a küszöbön. Ezt a gépigényt találtam hozzá:
CPU: Quad Core CPU (4 x 2Ghz is a reasonable minimum)
RAM:2 GB System RAM (more is always better)
VGA: DX 11 hardware GPU with 1GB video ram (Nvidia GTX 260 / ATI HD4870)
DX: DirectX 11
OSindows 7.x, Windows 8.x
Hálózat: Internet connectionEz megfelel a valóságnak?
-
Diopapa
addikt
válasz frankdelgado #3930 üzenetére
A memóriát nem tudom, de baráti a gépigénye.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
nagyúr
én ezek közül sajnos csak a win7et tudom megerősíteni, megy rajta.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
titán
A ram kicsit optimista, de amúgy egy ilyen konfiggal simán játszható. 3 magos phenom2 és 5750 kombó gond nélkül viszi, persze nem max grafikán.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Dzsek
tag
Nem szeretem az ilyen napokat: egy sajtótájékoztató sincs (vagyis lesz, 14 órakor), vadászni kell a híreket, vagy kitalálni, mit tudnék még feldolgozni...
-
frankdelgado
őstag
Nagyon hajlok affelé, hogy belefogok....Igazából, ha elkezdek benne mondjuk tisztességesen kereskedni, attól még válthatok, ha mondjuk ezt-azt csempészgetnék is? Így elmondások alapján a bányászás unalmasnak tűnik. Lehet "szakmát " váltani, vagy a választott hajód determinálja, hogy mivel foglalkozhatsz?
-
veterán
válasz frankdelgado #3935 üzenetére
A hajódon lévő itemek határozzák meg. Ha bányás cuccot veszel rá, akkor bányászol vele, de a warrant scanner pl jó a fejvadászoknak, a rakomány scanner pedig jól tud jönni a kalózoknak.
-
duvi
nagyúr
válasz frankdelgado #3935 üzenetére
Semmiféle megkötés nincs ezen a téren Bármikor, bármelyik játékmódot választhatod, használhatod. Ahogy Menthirist is írta, egyedül a technikai háttér az egyedüli befolyásoló tényező. Ez sem vészes, de van egy-két eset, amikor a szükséges modulok nélkül nem tudod használni. Pl. a bányászathoz elengedhetetlen a bányász lézer+finomító modul. A kereskedés már nem ennyire kötött. Egy bányász hajóval is tudsz szállítani, csempészni, harcolni, ha van cargoja és megfelelő fegyverzete.
-
mojito75
csendes tag
Sziasztok,
szerencsére én is gazdagodtam egy ED accal (bétás). Mivel a játék kamaszkorom egyik meghatározó élménye volt (a serdülőkori pattanásokon és korai magömléseken kívül), ezért erőssen rácuppantam a témára. Napi 3-4 óra önfeledt játék.. és már egy ideje nyomon követem a fórumot, látom hogy évek óta elkötelezett commanderek alkotják a magot, gondoltam csatlakozom!
Mindjárt kérdeznék is egy okosat, mert útelágazódáshoz érkeztem: Xbox360 controllerrel játszom + bill., ami nekem egy viszonylag kényelmes megoldás (bár gondolkodom, hogy Voiceattackal kiváltom a bill. funkcióit).
A kérdésem, hogy érdemes-e váltani flight stickre és ha igen, mennyiben nyújt többet? Mert találtam használtan egy TM T.Flight Hotas X-et 8eFt-ért vagy 20eFt-ért egy Saitek X52-őt.
Kérdeném a prok véleményét, most mihez kezdjek?! Nem elhanyagolható infó, hogy még ráadásul bal kezes is vagyok!
Üdv:
mojito[ Szerkesztve ]
-
Bibgr0
aktív tag
válasz mojito75 #3939 üzenetére
Szia, üdv nálunk :-)
Hotas x-et vettem és nem bántam meg. A beleélés az a plusz amit adni tud. A gázkarral adagolni a naftát és közben minden gombot elérni az ujjaiddal az jó. 8k jó ár érte ha nincsen szétnyúzva.
Viszont sajnos jobb kezes és mind a stick, mind a gázkar kialakításában bal kezesnek kényelmetlen lehet.
X52-őt sajna nem ismerem. -
veterán
Mindkettő jobbkezes, ráadásul nem is nagyon tudok balkezes hotas-ról. Azt tudom, hogy a joy-ok közül a Thrustmaster T.16000M ambidextrous, tehát jobbosoknak balosoknak egyaránt jó, de jobbkézzel irányítható gázkart nem rémlik hogy láttam volna. Olyat láttam, hogy CH Throttle-t modoltak jobbkezessé.
Amúgy üdv itt.
[ Szerkesztve ]
-
mojito75
csendes tag
válasz Menthirist #3941 üzenetére
nos én egy ilyen faramuci bal kezes vagyok, hogy pl. jobb kézzel pingpongozok, ezért gondoltam azt, hogy egy kis gyakorlással megszokható lenne, ha pl. az irányíthatóságban vagy más fontos dologban többletet tud nyújtani.
Külföldi fórumokon is olvasgattam a témában és az érdekesség, hogy a civil gépeken is általában a pilóta a "bal 1-en" ül, bal kéz stick - jobb kéz tolóerő..
A tolóerőkar nélküli megoldásoknál ugyanúgy marad a billentyűzet, úgyhogy nemtom mitévő legyek![ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz mojito75 #3942 üzenetére
Az nagy polgári gépek esetén van, ahol szarvkormány is gyakori, és nem kell állandóan a gázkarral játszadozni. Viszont pl vadászgépeken nem hinném hogy van bal oldalon gázkar.
Viszont azt nem tudhatjuk hogy mennyire tudnád megszokni, nem vagyunk te Esetleg ha van a közelben valaki aki kölcsön tud adni egy ilyet pár órára / napra.
-
cunnir
tag
Sziasztok Ha most megveszem a 40 euros csomagot azért mit kapok? ha megjelenik a játék akkor teljes hozzáférést ad?
[ Szerkesztve ]
Elite Dangerous:Cmdr.Merohun
-
mojito75
csendes tag
válasz Menthirist #3944 üzenetére
Vadászgépeken tényleg fordítva van.
Sajnos cimbim nincs, akitől elkérhetném, így marad 8eft-os TM HOTAS egy próbára, még fél év garis és már a cimboráimat is promotálom a game megvételére, úgyhogy akár havernak is el tudom adni..
Most egy Cobrával röpködöm, fel tudna vki világosítani mi a különbség a small és a medium hardpoint között és hogy milyen fegyvereket érdemes rárakni?
Jelenleg mediumon van 2 db 50eCr kkörüli gimbalos pulse laser és smallon egy 20eCr körüli gimbal MC és egy 70eCr seekes rocket pod. -
Bibgr0
aktív tag
Szia,
röviden igen :-)
Hosszabban, ha ezt veszed, ezeket kapod:
- egyjátékos harci gyakorló demó a dec 16-i megjelenés előtt, de a most futó gammával még nem tudsz játszani (sokat nem vesztesz, mert jó eséllyel törölnek minden megszerzett dolgot a megjelenéskor)
- digitálisan a végleges játék Mercenary változata, ami
- saját Eagle harci űrhajó a kezdőhajó mellett
- különleges festés a hajóra
- digitális apróbb cuccok."Elite: Dangerous - Mercenary Edition
Pre-order to guarantee your Mercenary Edition featuring exclusive digital contentSingle Player Combat Demo available to play NOW!
Get exclusive early access to the combat training demo when you Pre-order Elite: Dangerous - Mercenary Edition - Full game released 16th DecemberFull list of contents:
• A digital download Elite: Dangerous
• Your very own Eagle fighter ship docked in a secondary location in-game
• Exclusive pack of ship paint jobs
• A ‘day one’ ship decal
• A digital players guide
• A digital concept art book
• Plus loads more digital goodies to be announced over the coming weeks.Anyone who has already pre-ordered the final release version of Elite: Dangerous will be eligible to receive the mercenary edition extras when the game is released."
-
Bibgr0
aktív tag
Gratula :-)
Megjelenés körül itt is nagyobb lesz az aktivitás.
Plusz van még egy elitedangerous.hu is, érdemes körbenézned. -
Dzsek
tag
Joystick bezsákolva, remélem még a héten megérkezik és akkor belevetem magam legalább egy picit a játékba még a megjelenés előtt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest