Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Assetto Corsa Competizione
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nosam
aktív tag
Félre érted és mivel feltehetőleg nem követted az eseményeket így hát fel sem merül benned azaz eretnek gondolat ami bennem.
1: Ugye kérdezgették már a Michael-t a fórumon, hogy lesz e wipe a gamma végén is, erre pedig sejtelmesen azt válaszolta, hogy ha nem lesz semmi olyan hiba ami által esetleg "pénzt lehet nyerni" akkor nem...
2: Na most véletlenül megjelenik a gamma, rá egy napra valaki aki véletlenül angol és akinek megint véletlenül az elitedangerous.com van beállítva weboldalként feltol egy vidit, amiben véletlenül egy 50 millás Orcában ücsörög illetve repül a SOL felé.
Nem azért érdekel ez a dolog, merthogy én szeretnék csalással játszani, hanem azért mert ha nem mondja el milyen hibáról van szó addig én biztos nem hiszem el, hogy ez egy véletlen hiba volt, "konzolból beírt összegről" van szó nem hibáról. Pont úgy mint jó múltkor egy videóban, amiben véletlen egy ED-s srác mutogatta egy rendezvényen a dolgokat 50 millás összeget beírva magának.
Akkor sem hiszem el, hogy ez egy véletlenül hibából ered ha keresztre feszítenek.
No, de így legalább láttuk már az Orca cockpitjét is.
-
duvi
nagyúr
válasz Viper26 #3600 üzenetére
Jó kis kezdő Hotas ED-hez Én is azt használom. Egy jó tanács még a fire groupokhoz. Tedd rá a hotas egyik gombjára a group váltást. Ne a billhez kelljen nyúlkálni harc közben.
Más:
Úgy tapasztalom, hogy a kezdő helyeink közelében elég szegényes az outfitting felhozatal. Gondoltam megosztom az első értelmes állomást, hátha más is jár erre: AIABIOK SYSTEM / Savitskaya station: -
Viper26
nagyúr
Scanner használattal kapcsolatban...
"Merre" kellene használni?Mármint nap felé pl?
Ugrás után scan nélkül 7 találat volt rögtön...
Ezek mikor érnek pénzt, ha közel megyek, és az unidentified státuszból megjelenik a neve?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Nosam
aktív tag
-
Nosam
aktív tag
válasz Viper26 #3611 üzenetére
Akkor is érnek pénzt ha egyenként nem "azonosítod" őket, persze akkor többet ér ha egyenként leszkeneled, és nyilván akkor kapod a leges legtöbb pénzt értük ha veszel detail surface szkennert is és azzal már a bolygó összetételét is sikerül megtudnod...
Egyébként úgy lehet és érdemes explorerkedni, pláne ha éppen nem látsz a közelben semmit akkor érdemes nézni van e környéken hajó, megnézni merre megy és arra fele leszkennelni a területet. Persze ezt több hajót lekövetve több irányban is érdemes megcsinálni, mivel általában folyamatosan van az állomásokon forgalom (így hát az arra fele járó hajók elárulják majd az irányt), ahol pedig állomás van ott van addig általad nem felfedezett égitestek is...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
apropó, nincs valami fitting app, amivel hajófelszereléseket lehet próbálgatni? elég szarul nézett ki, amikor felraktam valami harmadik lézert az eagle-re, és amikor kiszedtek ugrásból, és bekapcsoltam a fegyvereket, lekapcsolt a hajó.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Viper26
nagyúr
Neb@zdmeg...scannelt infót nálam lehetetlen eladni..vagy is el lehet, de konkrétan utána nulla, azaz nulla creditem van...hiába léptem vissza, így maradt..na erről ennyit..
De azért kib@szott fontos idén kiadni, hát remek..pontosan az ilyenekkel veszik el az ember kedvét, és belezik ki a játékélményt.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
duvi
nagyúr
válasz Viper26 #3625 üzenetére
Nálam is előfordult ez a nullázás, térkép adatok eladása után. Nyisd meg újra a térkép piacot. Elvileg ott kell lennie az eladott térképnek, annak ellenére, hogy eladtad már. Add el újra és helyrejön. Nálam ki-be logolás is segített. Te is küldj bugreportot nekik. Minél többen küldünk, annál jobb...
-
nagyúr
retracted, deployed, available oszlopok jelentése micsoda? nem a lefordításuk okoz problémát, hanem az értelmezésük.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-
nagyúr
esetleg valami elite dangerous dogfight 101 született már, amit így ebédidőben olvasgatni lehetne?
-
nagyúr
válasz tikshow #3631 üzenetére
hümm, köszi. sidewinderrel nagyon béna kacsa vagyok, eagle-vel meg elsőre agyaggalamb voltam, amikor leszívtam a három lézerrel a rektort.
-
duvi
nagyúr
-
Rakamaz
tag
válasz velizare #3629 üzenetére
Le lehet kapcsolni a felesleges dolgokat és a prioritással is el lehet játszogatni.
Beta 2 alatt Viperrel sokáig úgy repültem, hogy pl. a Cargo Hatch egyfolytában ki volt kapcsolva, csak így maradt elég energia többi cuccra.Kis hajókhoz a lézer nem a legjobb választás. Ha mégis lézer mellett döntesz, akkor mielőbb megvenni a legjobb "power distributor"-t, a gyorsabb visszatöltés miatt. Nálam mindig az első fejlesztések között van, ez a legfontosabb az FSD mellett.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Rakamaz #3636 üzenetére
köszi. a felszerelést illeőten van valami logika, hol lehet jó cuccokat venni?
illetve kis hajóra, mondjuk eagle, mi a jó fegyó?[ Szerkesztve ]
-
SityiSXT
őstag
Gamma 1.01 incoming
Hi everyone,
Gamma 1.01 is on its way (6PM GMT), with fixes to some of the more pressing issues. Hope you're enjoying playing the Gamma as much as we are (when we get home of course).
Here's the full change log. Enjoy.
- Don't crash when we receive a LoginSuperceded event on login
- Prevent the game from crashing if the basic scan object doesn't exist, if a web request fails
- Prevent crash when cap ship launching fighters, but the fighter is already dead
- Bad system meta data causing disconnect on jumps
- Fix assert when entering Neptune’s ring
- Prevent weapon stream objects crashing when fired from dead ships
- Fix for faction ranks doubling their expected rank in the status panel
- When network startup fails, provide a clean path in final version that present a message box and exits the app cleanly
- Append local machine name to port mapping string in upnp so we don't clean up other people's port mappings on a shared router
- Upnp now uses an infinite lease by default; it's possible to set a finite lease in appconfig if required
- Remove some rare goods from AI load outs
- Ensure that the faction data gatherers for system map are only entered if their preconditions are true
- Fix trading badge not updating on rank increase
- Travel Tutorial now fixed with the Hyperspace binding change
- Fix broken environment map in some stations
- Send telemetry about interdiction
- Cap ship guns should no longer be able to kill other guns (and modules) on the same ship
- Fix some things spamming the message log in multiplayer
- The occurrences of Cox have been renamed to Pippin
- Explorer is now Trail Blazer (Ranks)
- Disallow nebulae from location targets for hyperspaceThere are some server-side updates too:
- After strong demand from Commanders, The Revolutionary Party of Cosi are delighted to announce that Zorgon Peterson have agreed to supply the shipyard at Arrhenius Hub with their popular Hauler spacecraft.
- Fixed issue with the launcher not allowing some Gamma eligible players into the game.
- GalNet system news will now correctly show the 5 highest bounties.
- Removed the ability to rename a commander from the support system. This is now done entirely in-game.
- Fixes for duplicate commander names.
- Fixed various starting locations from the commander starter packs.
- Allow commanders to explore more procedurally generated star systems.
- Many minor bug fixes and performance improvements.Thank you!
-
MichaelSD
őstag
A travelling tutorial még mindig bugos nekem.
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
Viper26
nagyúr
Nálam meg login failure...
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Rakamaz
tag
válasz velizare #3640 üzenetére
A felszerelések vásárlásában nem látok értelmes logikát, csak annyit, hogy High Tech rendszerekben érdemesebb keresgélni. De alacsonyabbakban is találhatsz ezt azt. Valószínűleg még belenyúlnak megjelenés előtt a fejlesztők, mert ez is hasonlóan nehézkes mint a korábbi random rendszer, dühítő!
Kis hajókra, köztük az Eagle-re érdemesebb multi-cannon-okat venni.
Mondjuk Eagle-re szánt kombinációba 1 lézer belefér, a másik 2 inkább gimballed multi-cannon.
Javaslom, próbálkozz több féle kombinációval és magad is láthatod a különbségeket.
(Cannon-ok, multi-cannon-ok inkább a páncélzat ellen jók, míg a lézerek a pajzsra adnak nagyobb sebzést.)A multi-cannon mellett szól még az is, hogy erősebb NPC-k is megpróbálnak elmenekülni, amikor veszve érzik magukat pár százalék páncélnál. Ekkor már nagyon nem mindegy, hogy lézerrel karcolgatod, vagy MC-vel aprítod a maradék páncélját, nehogy elugorjon.
-
nagyúr
válasz Rakamaz #3647 üzenetére
gimbalt is lehet rakni bármelyik fegyver slotra? azt hittem, hogy csak külön gimbalosra lehet rakni. fain. \o/
mennyi lőszert érdemes betárazni?[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest