Új hozzászólás Aktív témák

  • Cooper911

    senior tag

    válasz u996 #37066 üzenetére

    Az, hogy most milliók játszanak online, nem azt jelenti, hogy 300 év múlva is így lesz. És akkor még nem 1000+ évről beszélünk. Ezért mondom mindig, hogy ilyenkor sose a jelen korból induljunk ki. Lehet háború, vírus, meteor stb ami után olyan hullámvülgy következik, hogy az emberiség egészen más technologiai alapokon indul el és másfele fejlődik mint ami most van. (pl előfordulhat hogy bizonyos elektronikai cuccokhoz nem lesz elegendő nyersanyag és hiába tudnánk abba az irányba fejlődni, nem lesz miből megcsinálni)

    Manapság mindenki online játszik... egy olyan kábelrendszeren amit már kiépitettünk. A felfedezetlen űrbe milyen rendszer van kiépitve? Oké tudsz rádiózni a föld másik felére is. De pl a marsra mennyi idő alatt ér el a rádiójel? 10 perc? És akkor hol van még a szomszéd naprednszer, vagy a galaxis másik vége?
    Jobb lenne ha nem veszne el a felfedezési adat de 3 hét lenne mire hazaérne? :D

    Ha mindent meg tudnának oldani 3300-ban akkor raknának egy explorer computert egy hajóba aztán elküldenék felfedezni és jónapot. :)

    Valamint tuti, hogy vannak időhúzós vagy szivatós dolgok (Lásd lavian brandy szállitás) mert ki kell nyújtani a játékidőt, hogy azok a vérpistikék akik éjjel nappal ezzel játszanak azok se érjenek két nap alatt a content végére.

    [Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

Új hozzászólás Aktív témák