Új hozzászólás Aktív témák

  • duvi

    nagyúr

    válasz Diopapa #29731 üzenetére

    - Tudom, hogy te is régi motoros vagy mindkét játékban, ezért inkább a többiek és a teljesség kedvért írom le az alábbi összehasonlítást :)
    - Teljes áron 50€ a fullos Deluxe Edition. Aki nem rohan, az kivárhatja a rendszeres akciókat, ami 30%-os akcióban már csak 35€. Ebben ugye benne van az alapjáték+Horizons DLC+CQC Arean+ajándék festéscsomagok. Az árak mellett az sem elhanyagolható, hogy az ED-vel már több mint 2 éve játszunk/játszhatunk.
    - Az SC-ben 2014-ben vettem meg az első csomagomat és azóta is áll benne a pénzem. Ott időközben emelkedtek az árak és kivették az alapcsomagból a SQ42-t (single játék). Jelenleg így néz ki egy "fullos" SC csomag. Alaphajó SC csak multi tartalommal: 40.45€ + SQ42 a single tartalommal 52.01€. Nem mellesleg már kitalálták, hogy a SQ42-nek lesz több része is, amik külön fizetős tartalomként jelennek meg...
    - Mielőtt bárki úgy érezné, hogy ítélkeznék az SC vs. ED témában, határozottan kijelentem, hogy nem áll szándékomban és kérem, hogy ne is induljon el egy végtelen flame hullám ebből! Mindkét játékot nagyszerűnek tartom és elfogadom, hogy külön utat járnak a tartalmi kiadások és megjelenések terén. Csupán Papa ár/érték összehasonlítására kívántam reagálni!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák